Főoldal > AKTUÁLIS > Végre hízott az ijesztően sovány műsorvezető

Végre hízott az ijesztően sovány műsorvezető

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Az ismert modell és műsorvezető, Alexa Chung évekig bizonygatta a világnak, hogy nincs semmi baja: nem anorexiás, nem

Az ismert modell és műsorvezető, Alexa Chung évekig bizonygatta a világnak, hogy nincs semmi baja: nem anorexiás, nem bulimiás, egyszerűen csak vékony alkat. Tehát nem azért sovány, mert az akar lenni, hanem mert pestiesen szólva neki ezt dobta a gép.

Ám úgy tűnik, az elmúlt hetekben, hónapokban megunta, hogy ugyanazt szajkózza, és inkább a tettek mezejére lépett: rajongói szerint jól látszik rajta, hogy az utóbbi időben felszedett néhány kilót.

Ha az internetes keresők segítségével nézegetni kezdjük Alexa idei képeit, tényleg úgy tűnik, hogy nemcsak egészségesebb, hanem határozottan nőiesebb is lett az alakja. A híresség nem árulta el a sajtónak, hogy hízott-e, és ha igen, hány kilót, de korábban elismerte, hogy a súlya folyton változik.

„Alapvetően vékony alkatú lány vagyok, és ha sok stressz ér, még soványabb leszek. El sem tudjátok képzelni, tavaly milyen stresszes évem volt” – árulta el egy 2010-ben készült interjúban. 

Azt is hangsúlyozta, hogy a pletykákkal ellentétben nem anorexiás, és nem is akar az lenni. Sőt, senki számára nem szeretne a soványság mintaképe lenni: nem bátorítana arra senkit, hogy fogyjon le hozzá hasonlóan vékonyra. „Az, hogy ebben a testben élek, nem jelenti azt, hogy ezt bárki számára is mintává szeretném tenni” – nyilatkozta.

chung2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A sztár ugyanakkor elismerte, hogy régebben olykor kihagyott néhány étkezést. „Majdnem minden nap beszélek a mamámmal, aki mindig rám szól, hogy ennem kell. Rendkívül dühös, ha azt mondom, hogy elfelejtettem” – árulta el.

Márpedig az étkezések kihagyása több okból is veszélyes. Nemcsak rosszulléteket okozhat, ha valaki akár egész nap egy falatot sem eszik, hanem az anyagcserét is lelassíthatja, ami számos rendellenességet válthat ki a szervezetben, emellett a test raktározó funkcióját is beindítja.

Hiszen a szervezetnek folyton táplálékhoz kell jutnia, és ha ez nem történik meg, igyekszik a meglévő készleteket, illetve az időszakonként érkező tápanyagokat visszatartani. A rendszeres, három-négyóránként történő étkezés tehát azért fontos, hogy ezt elkerülhessük.

Az ismert modell persze számtalanszor megfogadta már, hogy odafigyel magára, de ez valahogy soha nem jött össze neki. Egy interjúban mégsem ezt nevezte legrosszabb tulajdonságának, hanem azt, hogy borzasztóan rendetlen: a ruháit általában szétszórja a padlón. Ezeket összeszedni viszont már nincs ideje, sem kedve.

„De sok jó is van bennem, például imádok fotózni és gyönyörűen rajzolok lovakat, amit az apukámtól tanultam. Ezért örökké hálás leszek neki – mondta. Majd hozzátette – szeretném, ha az utókor majd úgy emlékezne rám, mint egy olyan lányra, aki bátorította a nőket, hogy önmaguk kedvéért is csinosan öltözködjenek.”

Alexa félelmei

Ha te is azt hiszed, hogy a sztároknak elég kevés félelemmel kell megküzdeniük, akkor tévedsz – Alexa már sorolja is, mi mindentől retteg: „a békáktól, a nyilvános beszédtől, a sötétségtől, és attól, hogy elhagyom a cuccaimat, mert elég szétszórt vagyok.”

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X