Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Justin Timberlake

A hét wellness pasija: Justin Timberlake

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Honnan ismerheted? Emlékezhetsz rá az ’N Sync együttes egykori frontembereként (jó régről), de sz&oacute

Honnan ismerheted?

Emlékezhetsz rá az ’N Sync együttes egykori frontembereként (jó régről), de szólóénekesként is, illetve az utóbbi években színészként is láthattad. Olyan filmekben szerepelt, mint a Social Network – A közösségi háló, Barátság extrákkal, Lopott idő, Rossz tanár, új filmje pedig Vakszerencse címmel szeptemberben kerül a mozikba. Emellett kifinomult stílusa és saját divatmárkája, a William Rast miatt sokan divatguruként is emlegetik.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Őszinte, szexi pasi, akiben ugyanúgy ott van a kisfiús cukiság, mint az ellenállhatatlan, férfias sárm. Emellett belátja a hibáit: korábban elismerte, hogy szívott már füves cigit, és nehezen adja át magát a feltétlen szerelemnek, mert régebbi barátnői nem voltak hozzá hűségesek.

justin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Justin sokat tesz külseje megőrzéséért, és az egészséges életmódot is komolyan veszi. Napi 5 étkezést iktat be, melynek fontos elemei a tojás, a zöldségek és a sovány húsok. Emellett minden héten legalább 4-5 alkalommal edz, ilyenkor elsősorban kardiózik, például táncol, majd súlyzós gyakorlatokat és felüléseket végez.

Csillagjegye: Vízöntő

Családi állapota: nős, felesége Jessica Biel színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X