Főoldal > AKTUÁLIS > A kiborulás szélére került a sztármami

A kiborulás szélére került a sztármami

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Gyakran gondolhatjuk, hogy a sztároknak nagyon könnyű dolguk van, hiszen asszisztensek, bébiszitterek, házvezetőnő és

Gyakran gondolhatjuk, hogy a sztároknak nagyon könnyű dolguk van, hiszen asszisztensek, bébiszitterek, házvezetőnő és személyi edző segíti őket életük szinte minden pillanatában. De van, aki nem, vagy csak korlátozottan él ezekkel az előnyökkel, és próbál egyedül boldogulni, aminek olykor maga látja kárát.

Elizabeth Banks is így járt nemrég. Az Éhezők viadalából is ismert színésznő jó ideje próbál egyensúlyt teremteni az életében hivatása, valamint a női- és anyaszerep között. De nemrég burkoltan beismerte, hogy ez nem igazán megy neki, sőt, a kiborulás szélére került.

„Két kisfiunk van, az egyikük kétéves, a másik 9 hónapos. Nálunk minden reggel fél 6 és fél 7 közt van az ébresztő, én viszont nem kerülök ágyba hajnali 1 óra előtt. Lassan nem bírom már tovább az alváshiányt, és úgy érzem, szétesem” – panaszolta.

A 39 éves sztárnak egyébként olykor besegít egy dadus, de elismerte, hogy legszívesebben egyedül boldogulna. Azt viszont be kell látnia, hogy ez nem fog menni – főleg, ha az anyaság mellett feleségként, színésznőként és az edzőteremben is a maximumot szeretné nyújtani.

A rendszeres sportról pedig semmiképp sem hajlandó lemondani – személyi trénere, Joselynne Boschen szerint a színésznő azért jár hetente legalább háromszor egy órára a konditerembe, mert már nem tud meglenni mozgás nélkül, a sport az élete részévé vált.

elis2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ugyanakkor azt sem bírná, ha az edzések unalmasak lennének, így edzője mindig változatos gyakorlatsort állít össze a részére. Ebben van minden: egy kis kardió, súlyzós- és medicinlabdás feladatok és TRX is.

„Nagyon fontos, hogy naponta változtassunk valamin minden alkalommal, így az unalmat hírből sem ismerjük. Ha pedig ezeket az edzéseket ki tudja egészíteni egy kis sporttal a szabadban, például túrázással, vagy tenisszel, az még jobb” – mondta a tréner.

A sztár egyébként régebben azt nyilatkozta, hogy nem tud mindig annyi időt szánni a sportra, amennyit szeretne, de hisz abban, hogy ez sikerülhet. Ennek érdekében persze ő maga is sokat tesz: nemrég a házában is berendezett egy edzőtermet, hogy ha már 20 perce van, tudjon sportolni egy kicsit – mondjuk futni vagy ellipszistrénerezni.

Edzésmódszere legalább olyan változatos, mint az az étrend, amit követ. „Igyekszem egészséges finomságokkal telerakni a tányéromat, a kedvenc kisboltomnak viszont csak ritkán megyek a közelébe, mert ott bizony nem tudnék ellenállni a sok sós és cukros nasinak” – ismerte be egy korábbi interjúban.

Elizabeth és a boldogság

Ugye, milyen ritkaság arról hallani, hogy valaki több mint 20 éve boldog a párjával? Nos, a színésznőnek és kedvesének, Max Handelmannek épp ennyi ideje sikerül megőriznie a szerelmet. A titok szerinte egyszerű. „Válassz jól az elején, és szőjetek közös terveket a jövőre” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X