Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben mutatta meg tökéletes testét a tévésztár

Bikiniben mutatta meg tökéletes testét a tévésztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha Lauren Stoner nevét hallod, valószínűleg neked sem az ugrik be, hogy ő volt az egyik szereplője anno a The Spin Crowd c&iacute

Ha Lauren Stoner nevét hallod, valószínűleg neked sem az ugrik be, hogy ő volt az egyik szereplője anno a The Spin Crowd című doku-reality-nek, hanem sokkal inkább valamelyik tengerparti fotósorozata. Laurennek ugyanis fantasztikus az alakja, amit örömmel meg is mutat a kamerák előtt.

Nemrég Miami partjainál kapták őt lencsevégre, ahol a vízben és a parton is profi modellként pózolt. Ez nem is véletlen, hiszen 14 éves kora óta modellkedik, és néhány magazinos munkája mellett olyan cégek kampányaiban is látható volt, mint például a Nike vagy a La Perla.

A 28 éves híresség nemcsak a tartását és elegáns mozgását, hanem szuper alakját is évek óta őrzi: a tengerparton sem lehetett őt figyelmen kívül hagyni türkiz bikinijében, melynek csak alsó része volt mintás. Bár valószínűleg ezt csak a nők vették észre, mert a pasik egész mást néztek…

A tévésztár alakja valóban vonzza a tekinteteket, de ezeket a vonalakat nem is adják ingyen: Lauren megdolgozott azért, hogy a teste ilyen lehessen, és az álomalak megtartását sem veszi félvállról.

lauren2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az étrendjére nagyon figyel, ami nemcsak azt jelenti számára, hogy minden főétkezést betart, hanem sok-sok zöldség, friss saláta, gyümölcs, sovány csirkehús és hal fogyasztását is. Az édességekkel és a kényeztető falatkákkal óvatosan bánik, de úgy véli, semmit sem kell tiltólistára helyeznie.

„A mértékletességben hiszek, szerintem olykor egy-két falatnyi kényeztetés nem árt. Bár én szerencsés vagyok, mert a kedvenceim többnyire egészséges ételek. Imádom például a sushit” – árulta el egy korábbi interjúban.

Ami pedig az edzéseket illeti, Lauren nagyon szereti a vizet és a vízpartot, így szinte minden mozgásforma bejön neki, ami ehhez kapcsolódik. Twitter oldalán például nemrég közölte rajongóival, hogy egy órát úszott, korábban pedig azt írta ki, hogy egész hetét az úszásnak szenteli.

Emellett rendszeresen jár spinningre és futni is, amiről nemrég szintén feltöltött egy csodás, naplementében készült fotót a népszerű közösségi oldalra. De izmos testét elnézve azon sem lennénk meglepődve, ha szinte minden nap egy-két órát töltene a konditeremben hasizom-erősítő gyakorlatokkal, súlyzózással, guggolásokkal és kitörésekkel.

Lauren és a karrier

Bár most úgy tűnik, nem veszi túl komolyan a karrierépítést, egy brit lap szerint feltűnik majd a Transformers-filmeket is jegyző Michael Bay új alkotásában, a Pain & Gainben. Érdekesség, hogy a modell korábban randizott a producer-rendezővel, ám azt nem tudjuk, most pontosan mi is a helyzet köztük…

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X