Főoldal > AKTUÁLIS > Börtönben a bajkeverő modell

Börtönben a bajkeverő modell

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Aki rossz fát tesz a tűzre, azt előbb-utóbb utoléri az igazságszolgáltatás keze, és felelnie kell a

Aki rossz fát tesz a tűzre, azt előbb-utóbb utoléri az igazságszolgáltatás keze, és felelnie kell a tetteiért. Ez a sztárok világában is így van – legutóbb Renee Alway tapasztalta meg, hogy mennyire.

Az America’s Next Top Model című műsor nyolcadik szériájának nagy reménysége ugyanis nemrég került összetűzésbe a hatóságokkal: idén már harmadszor tartóztatták le, méghozzá akciófilmekbe illő módon.

A 27 éves híresség egy társasház garázsában bújt el – mivel a lakók meglátták, és gyanúsnak találták, szóltak a rendőrségnek. Renee pisztollyal a kezében barikádozta el magát, és azt mondta a hatóságnak, hogy nincs egyedül, egy fegyveres férfi a társa.

A kommandósok végül hatórás huzavona után tudták őt elfogni, és nemcsak hogy börtönbe vitték, hanem – a 150 ezer dolláros, szinte felfoghatatlanul magas óvadék miatt – valószínűleg ott is fog maradni még egy jó darabig.

A modellreménység bűnlajstroma nem rövid: kábítószer-birtoklás, csalás, betörés, hamisítás, feltételes szabadlábon elkövetett bűncselekmények sora van a rovásán, amiért most biztosan felelnie kell.

renee2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A napokban jelent meg először a bíróságon, ahová sokakat megdöbbentve kopaszra nyírt hajjal érkezett. Egy külföldi weboldalnak azt nyilatkozta, erre azért volt szüksége, mert így is ki szeretné mutatni, hogy most mindent újrakezd.

Renee-nek egyébként van egy kisfia, akinek gondozására a többség alkalmatlannak ítéli meg őt. Az más kérdés, hogy vajon a bíróság milyen véleményen lesz, és letöltendő börtönbüntetést szab-e ki – a sztárnak legközelebb augusztusban kell majd megjelennie a bíró előtt.

Most egy ideig valószínűleg nem fog látszani rajta, de a 27 éves híresség olyan lánynak tartja magát, akinek nagyon fontos a külseje, és ez a szebbnél szebb ruhák és a mutatós sminkek mellett az alakja karbantartását is jelenti számára.

A modellkereső tévéműsor harmadik helyezettje szívesen sportol a szabadban, amit, ha most börtönben marad, egy jó ideig valószínűleg benti mozgásformákra kell majd cserélnie. De ahogyan ő is mondta, reménykedik az újrakezdésben – mi pedig abban, hogy ez sikerülni fog neki.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X