Főoldal > AKTUÁLIS > Eljegyezték a népszerű tévésztárt

Eljegyezték a népszerű tévésztárt

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Többször is hangoztatta, milyen boldog kedvesével, és azt is, hogy úgy érzi, Matthew az igazi szám&aacute

Többször is hangoztatta, milyen boldog kedvesével, és azt is, hogy úgy érzi, Matthew az igazi számára, így sokak szerint nem is volt kérdés, hogy Kelly Osbourne kapcsolata hamarosan egy következő szintre jut.

Az eljegyzésre pedig nemrég sor is került: a pár egy romantikus karibi vakáción vett részt, ahol Matt egyszer csak fél térdre ereszkedett, és megkérte szerelme kezét. A tökéletes pillanatról a 28 éves híresség egy magazinnak adott exkluzív interjúban mesélt először, hozzátéve, hogy vőlegénye a tökéletes férfi számára.

„Még soha senkit nem éreztem ilyen közel magamhoz” – árulta el, majd hozzátette: ismerőseik úgy gondolják, mindketten társfüggők, ők viszont csak azt szeretnék, ha mindig együtt lehetnének.

Mivel a kapcsolatuk már két éve boldog és szinte tökéletes, sokan már korábban is pletykáltak arról, hogy összeházasodnak. Kelly viszont egy ausztrál tévéműsorban közölte, hogy erről egyelőre nem beszél. „Majd ha láttok gyűrűt az ujjamon, tudni fogjátok, hogy eljegyeztek” – mondta néhány hónapja.

kelly3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Erre pedig azóta nemcsak hogy sor került, hanem azt is megtudtuk, hogy nem is akármilyen gyűrűvel: a híresség elárulta, hogy jegygyűrűjét édesapja egy korábbi fülbevalója ihlette, amiért gyermekkora óta nagyon odavolt.

A boldogság tehát tökéletes, de még tovább lehet fokozni, hiszen Kelly lassan elkezdheti tervezni élete nagy napját, és indulhat nézegetni a lehetséges esküvői helyszíneket és menyasszonyi ruhákat.

A ruhaválasztásnál nem lesz nehéz dolga, hiszen vékony alakján szinte minden jól fog állni. Ezért az alakért nem hiába dolgozott, és dolgozik annyit – a Dancing With The Stars című tévéműsor próbáin szeretett bele a táncba, és miután néhány hét alatt nemcsak két ruhaméretettel vékonyabb lett, hanem sokkal fittebb is, más mozgásformákat is örömmel próbált ki.

„A Pilates lett az új kedvencem, de rájöttem, hogy a legfontosabb nem az, hogy minden edzésen ott legyek, hanem inkább a rendszeres mozgás. Igyekszem heti háromszor 60 percet sportolni, ami lehet séta vagy túrázás is, teljesen mindegy, a hangsúly a mozgáson van” – árulta el.

Ennek jegyében legutóbb a hulahoppozásba szeretett bele. „5 perc reggel, 5 perc este, és 5 nap alatt több mint 5 centivel lettem vékonyabb deréktájon” – írta a Twitteren, hozzátéve, hogy hát-, has-, kar- és lábizmai is erősebbek lettek. „Ez egy olyan edzésmód, ami nagyon gyorsan és hatékonyan mozgatja át az egész testem, és még jó móka is” – tette hozzá.

Kelly-nek nemcsak a mozgás okoz örömet, hanem ma már a helyes étkezés is. Az egészséges táplálkozásról sokáig azt gondolta, hogy úgysem tudná betartani, mert nem lenne képes chips és szénsavas üdítők nélkül élni. Majd rájött, hogy mértéket tartva még ez is beleférhet.

„Ma már elég egy maréknyi chips, és tíz üdítő helyett is csak egyet iszom naponta” – árulta el. Majd hozzátette, hogy az utóbbi hónapok során elfogadta önmagát, és ma már szereti a testét. Ehhez persze valószínűleg hozzájárul az is, hogy van mellette egy olyan pasi, aki minden nap bókokkal halmozza el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X