Főoldal > AKTUÁLIS > Hihetetlenül néz ki Kate Hudson

Hihetetlenül néz ki Kate Hudson

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Ha Kate Hudson friss fotóira pillantasz, valószínűleg neked sem az az első gondolatod, hogy a színésznő két

Ha Kate Hudson friss fotóira pillantasz, valószínűleg neked sem az az első gondolatod, hogy a színésznő két kisfiú büszke, boldog anyukája, hanem inkább azon kezdesz el gondolkodni, hogyan nézhet ki valaki ilyen fantasztikusan.

Hogy mennyire szuper formában van, azt a 34 éves világsztár legutóbb az HBO Clear History című produkciójának Los Angelesi premierjén mutatta meg a világnak: különleges applikációkkal és apró ezüstláncokkal díszített Balmain farmer-miniruhájában egyértelműen ő volt az est legragyogóbb csillaga.

A fotókat látva talán neked is a színésznő hosszú, vékony végtagjai tűnnek fel először, melyeket kedvenc mozgásformái váltogatásával edzett tökéletesre. Leggyakrabban Pilatesre jár, amit olykor túrázással, máskor jógával vagy bringázással egészít ki, megint máskor kedvesével, Matt Bellamy-val indul futni vagy az edzőterembe.

Kate edzésprogramjának legfontosabb alapeleme, hogy a sztármami mindig valami olyasmit sportol, amihez épp kedve van. Így az edzés rutin helyett változatos lesz, új kihívásokat tartogat számára, és az izmait is hatékonyabban erősítheti, mintha mindig ugyanazokat a gyakorlatokat végezné.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ami a táplálkozást illeti, a híresség nemet mond a diétákra. Bár a pletykák szerint második gyermeke születése után elég szigorú volt magához, hogy néhány hónap alatt leadhassa a terhessége alatt felszedett kilók nagy részét, Kate elmondása szerint inkább az átgondolt, egészséges táplálkozás és a mértékletesség híve.

Ennek jegyében két-három óránként falatozik valami könnyűt és egészségeset, például egy finom salátát grillezett csirkemellel, egy maréknyi mandulát vagy néhány szem gyümölcsöt. Emellett napi 2-3 liternyi szénsavmentes ásványvizet iszik, amibe rendszerint citromlét is csöpögtet, hogy még inkább fokozza a zsírégetést.

Ha mégis felszaladna rá pár kiló, a színésznő visszafogja a szénhidrátok fogyasztását, így nemet mond például a kenyérre, a tésztafélékre, de még a csokira is. Ilyen aktív életmód mellett viszont csak nagyon ritkán kényszerül ilyesmire, így olykor még kedvenc olasz tésztáiból is engedélyezhet magának egy-egy tányérnyit.

Jó géneket örökölt

Kate Hudson sokak szerint egy igazi mázlista, hiszen nemcsak híres szülők gyermeke, hanem szépségét és jó génjeit is mamájától, Goldie Hawntól örökölte. Talán tőle tanulta kedvenc frissítő szépségtrükkjét is: „ha reggel karikásak a szemeid, és azonnali felfrissülésre vágysz, pakolj tele egy tálat jéggel, és hajolj rá. A hatást azonnal érezni fogod!” – mondta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X