Főoldal > AKTUÁLIS > Így marad bombázó Jake Gyllenhaal új barátnője

Így marad bombázó Jake Gyllenhaal új barátnője

diétafogyásgasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Úgy tűnik, Jake Gyllenhaalnak bejönnek a modell csajok: miután véget ért románca Emily DiDonatóval,

Úgy tűnik, Jake Gyllenhaalnak bejönnek a modell csajok: miután véget ért románca Emily DiDonatóval, most egy újabb szexi szépséggel jár. Új választottja pedig nem más, mint Alyssa Miller, akit a Guess Jeans és a Blumarine parfümök reklámarcaként is ismerhetsz.

A 24 éves modellt legutóbb New York City-ben kapták lencsevégre a színésszel. Mosolygósan rótták a nagyváros utcáit, kéz a kézben, és szemmel láthatóan élvezték egymás társaságát. Alyssa egy földig érő, áttetsző ruhát viselt, amivel alighanem a járókelők fantáziáját is megmozgatta.

A Harper’s Bazaar, az Elle, a GQ és a híres-neves Sports Illustrated oldalain is tündöklő modell egyesek szerint hosszabb időre lehorgonyozhat a sármőr mellett, mint annak előző barátnői, ugyanis nemcsak a harmónia teljes köztük, hanem állítólag már egymás szüleit is megismerték. Sőt, Alyssa megkapta édesapja jóváhagyását, hogy Jake barátnője legyen.

Másban viszont nem kéri ki a papa engedélyét, hiszen számos szexi fotó készült már róla különböző magazinok vagy óriáscégek számára, de gálákon és hivatalos eseményeken is szívesen visel mélyen dekoltált ruhákat.

jake2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Persze nem sokan csodálják, hogy örömmel mutatja meg alakját, amit az utóbbi évek során tökéletesre formált. A híresség persze nem tartja meg önmagának az álomalak a szuper külső receptjét – egy interjúban elárulta, milyen dolgok váltak be neki leginkább.

„Mivel évek óta a modellszakmában dolgozom, számos edzésmódszert kipróbáltam. Nekem fontos, hogy a sport ne csak a mozgásról szóljon, hanem kihívást, szórakozást és motivációt is adjon számomra” – mondta. Majd hozzátette, mindezeket leginkább Tracy Anderson módszerében találta meg.

„A legfontosabb és legnehezebb rész szerintem a kardió. Itt nincsenek gépek, csak táncolni kell. Ez számomra más, mert itt az agyamnak és a testemnek együtt kell működnie: meg kell tanulnom minden mozdulatot, de a dolog vége nagyon szórakoztató” – árulta el, hozzáfűzve, hogy nemcsak jól érzi magát tánc közben, hanem rengeteg kalóriát is eléget, miközben az izmait is erősíti.

Alyssa a csoportos táncórákon kívül egyedül is szeret mozogni. Szinte minden nap végez has- és hátizom-erősítő gyakorlatokat, karizmait boksszal erősíti, míg lábait és fenekét lábemelésekkel, guggolásokkal és kitörésekkel formálja.

„Sokat dolgozom a lábaim és a fenekem tökéletesítésén. Ha lent vagyok az edzőteremben, mindkét lábammal 20-20 percet foglalkozom. Ez 10-15 különböző gyakorlatot jelent, 35-40 ismétléssel” – magyarázta.

Ami pedig a helyes étrendet illeti, Alyssa nem híve a koplalásnak, inkább abban bízik, hogy csodás teste megfelelő táplálással még hosszú évekig ilyen marad. Ezt rajongói mellett valószínűleg sármos kedvese is reméli.

Alyssa tippje

„Ha nehezíteni akarsz a gyakorlatokon az edzőteremben, tegyél egy-másfél kilós súlyokat a bokádra. A lábemelések így keményebbek, de gondolj arra, hogy az edzés hatékonyságát is növeled” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X