Főoldal > AKTUÁLIS > Így őrzi vonalait a magyar szépség: Serdült Orsit kérdeztük

Így őrzi vonalait a magyar szépség: Serdült Orsit kérdeztük

diétafogyásfogyókúragasztrotáplálkozás
0

Írta: and

Akkor bemutatunk neked egy tudatos szépséget, Serdült Orsit, akinek ez sikerült. Nem is akármilyen eredménnyel:

Akkor bemutatunk neked egy tudatos szépséget, Serdült Orsit, akinek ez sikerült. Nem is akármilyen eredménnyel: 2009-ben őt választották a Miss World Hungary győztesévé, majd a dél-afrikai világversenyen is sikeresen képviselte hazánkat.

A 25 éves szépséget diétáról, mozgásról és nyári terveiről is kérdeztük. Végül azt is megosztotta velünk, milyen trükköket vet be szépsége megőrzése érdekében.

– 2009-ben lettél Miss World Hungary, ez manapság milyen hatással van az életedre? Megállítanak még az utcán, vagy van, aki felismer és gratulál?

Nagyon ritkán. De akkor is inkább úgy kezdődik, hogy bemutatkozom valakinek, és azt mondja, nagyon ismerős a nevem, vagy az arcom. Utána megy a tanakodás, hogy talán találkoztunk-e már, vagy honnan ez a fura érzés…

– Annak idején úgy emlékszem, a verseny előtt kemény munkával hoztad magad formába. Milyen edzéssel, diétával készültél fel a megmérettetésre?

Már hónapokkal a verseny előtt  elkezdtem fitneszterembe járni, heti 3-4 alkalommal. Ez általában csoportos órát vagy spinninget takart. Az étrendemre is elkezdtem figyelni, hogy inkább minőségit egyek. Ez persze nagyon nehéz volt, mert könnyen elcsábulok egy-egy finomságra. A legtutibb, amire még ma is azt mondom, használ, hogy este 6 óra után már semmit nem eszem.

– Manapság mennyire játszik fontos szerepet a diéta és a mozgás az életedben?

Természetesen, mint minden nő életében, fontos szerepet játszik. Próbálok odafigyelni, hogy mit mikor eszem. A nagy melegben főleg a folyadékbevitelre ügyelek. A mozgás mindig is központi kérdés volt az életemben, egyszerűen imádom. Próbálok minél többet sportolni.

serdult3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

– Van valamilyen diéta, amit követsz, vagy a mértékletesség elvét vallod, és semmit sem tagadsz meg magadtól?

Kicsit ez is, az is. Van, hogy elolvasok egy diétát és megtetszik, de a harmadik-negyedik napon rájövök, hogy nem nekem való. Imádok enni, imádom az ízeket, ezért nagyon nehéz a szó szoros értelmében diétáznom. Inkább azt vallom, mindenből szabad, de mértékkel.

– Mi a kedvenc ételed?

Ez egy nagyon nehéz kérdés. Kánikulában inkább gyümölcsök, hideg gyümölcslevesek, halak. Egyébként imádom anyukám rakott húsát, a milánóit, kukoricafőzeléket, húslevest (csirkelábbal). Áh, lehetetlenség felsorolni, nagyon sok van.

– Mi a kedvenc mozgásformád?

Az aktív csoportos órákat szeretem, az olyanokat, ahol van élet és pörgés. Régen is voltak sportágak, amiket imádtam nézni, viszont a Testnevelési Egyetem révén megismerkedhettem nagyon sok sporttal (a gyakorlatban), és van pár, amire azt mondom, ha újra gyerek lennék, biztos elkezdeném (ritmikus gimnasztika, verseny aerobik, torna). Imádom a csapatsportokat, mikor az ember a játékra figyel, és úgy tartja fitten magát.

– Milyen terveid vannak még a nyárra? Tervezed esetleg valamilyen mozgásforma kipróbálását?

Mindig nyitott vagyok az új trendek kipróbálására. Nyáron a nagy szerelmem a wakeboardozás, ami minden izmot igénybe vesz. Amivel még kiegészítem, az a TRX és az INDOboard.

– Milyen apró trükkökkel őrzöd a szépséged?

Próbálok odafigyelni, hogy természetes kozmetikumokat használjak, valamint az ételeknél is ügyelek, hogy ne csak finom és tápláló dolgok kerüljenek a tányéromra, hanem ezek jó minőségűek is legyenek.

Fotó: Facebook


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X