Főoldal > AKTUÁLIS > Látványosan lefogyott! Kisfiával fotózták az egykor duci színésznőt

Látványosan lefogyott! Kisfiával fotózták az egykor duci színésznőt

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Ha Jennifer Hudson nevét hallod, biztosan neked is beugrik csodálatos énekhangja, a

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Ha Jennifer Hudson nevét hallod, biztosan neked is beugrik csodálatos énekhangja, a Dreamgirls című film, valamint az, hogy kisfia születése után mennyit fogyott, és milyen jól néz ki manapság.

A 31 éves színész-énekesnő látványos fogyása mellett az emberek többsége máig nem tud szó nélkül elmenni, sőt, a legnagyobb vállalatok figyelmét is felkeltette az eset. Talán ennek is köszönhető, hogy a közelmúltban a szépséges sztár egy Disney-figura bőrébe bújhatott: A hercegnő és a béka Tianájává változott a világhírű Annie Leibovitz fényképezőgépe előtt.

A híresség négyéves kisfiát, Davidet is magával vitte a mesés fotózásra, akit varázscsókokkal halmozott el, hátha kis békakirályfivá változik. De a viccet félretéve, Jennifer nemcsak tündéri csemetéjét mutatta meg büszkén, hanem mesés ruháját és kecses alakját is.

„Nem arról van szó, hogy a vékonyság megszállottja lennék. Szerettem magam, amikor duci voltam, de most is tetszem magamnak” – árulta el egy korábbi interjúban az Oscar-díjas Jennifer.

Majd hozzátette, a kulcs nem a diétázásban vagy a mozgás erőltetésében van, hanem abban, hogy akarjunk változtatni. És ő akart. 2009-ben, kisfia születése után döntött úgy, hogy megszabadul súlyfeleslegének jelentős részétől, és ez olyan jól sikerült, hogy ma már csaknem 40 kilóval mutat alatta kevesebbet a mérleg, mint akkoriban.

jennifer2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nem fogyókúráztam, hanem életmódot váltottam. Kisebb adagokat kezdtem enni, és rendszeresen sportoltam, többnyire futottam reggelente. Emlékszem, az első körökbe majdnem belehaltam a sportpályán” – mesélte, hozzátéve, hogy teste fokozatosan szokott hozzá a mozgáshoz, és ma már nem tudna sport nélkül élni.

Manapság is reggelente szokott edzeni, mert ilyenkor nemcsak ideje van, hanem úgy érzi, a testének is jobban esik a sport. Futással melegít be, majd guggolásból, fekvőtámaszból és felülésből egyaránt 25-öt csinál, és minden gyakorlatot négyszer ismétel meg, mert ezek alaposan megmozgatják a test főbb izomcsoportjait. Ezt a hét öt napján ismétli meg.

Ez a „rutin” remekül illeszkedik Harley Pasternak 5 faktoros diétájához, és az ahhoz tartozó edzésprogramhoz. Ez heti ötször 25 percnyi mozgást jelent, amit Jennifer valószínűleg túl is teljesít. „Nagyon komolyan veszi a sportot. Szereti, ha az edzések intenzívek és szórakoztatóak. A kötelező gyakorlatok mellett pedig imád kosárlabdázni, mert azt mondja, ilyenkor észre sem veszi, hogy tulajdonképpen sportol” – mondta róla a sztáredző.

A 31 éves világsztár az 5 faktoros diétát követi, melynek értelmében sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt..

Jennifernek főleg alacsony zsír- és kalóriatartalmú ételek kerülnek a tányérjára. Sültek helyett grillcsirkét fogyaszt sok salátával, emellett beiktatta étrendjébe a magvakat, a vörösáfonya-levet és a sok ásványvizet is.

Nézd meg, melyik az a 3 gyakorlat, amire Jennifer esküszik!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X