Főoldal > AKTUÁLIS > Máris terhes a szép színésznő?

Máris terhes a szép színésznő?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Talán te is olvastad már a neten terjedő híreket Blake Lively állítólagos terhességéről. Nos,

Talán te is olvastad már a neten terjedő híreket Blake Lively állítólagos terhességéről. Nos, a pletykáknak állítólag az adott alapot, hogy a 25 éves színésznő az utóbbi időben bővebb cuccokra cserélte passzos ruháit, illetve az egyik magazin talált is valakit, aki szerint takargatta apró pocakját.

Ezt a sztár egyik barátjának nyilatkozata is alátámasztotta, aki azt állította, hogy Blake és férje, Ryan Reynolds csak az első három hónap leteltét várják, mielőtt bejelentik családjuk bővülését.

A névtelenül nyilatkozó barát szerint biztos a terhesség, és a Gossip Girl sztárja most nagyon vigyáz magára. „Az utóbbi hetekben mindenre nagyon figyel, és hiába szereti a vörösbort meg a pezsgőt, mostanság csak ásványvizet szürcsölget” – fecsegett a forrás.

Ryan nemrég azt nyilatkozta, hogy sok gyereket szeretne kedvesétől, és már alig várja az apaság örömeit. Erre viszont szinte biztos, hogy még várnia kell, Blake szóvivője ugyanis tudatta a sajtóval: a színésznő egyelőre nem vár gyermeket, a terhességéről szóló hírek nem igazak.

balke2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Sokan viszont úgy vélik, ha most nem is, de rövidesen összejön a baba sztárpárnak, hiszen egy ideje terveik közt szerepel a család bővítése. „Nagyon szerencsés vagyok, hogy a párom egy olyan férfi, akinek még nálam is jobb ízlése van. Folyton inspiráljuk egymást” – nyilatkozta nemrég párjáról a sorozatszínésznő.

Majd hozzátette, hogy a magánélete igazi szenvedélyt jelent számára – valószínűleg még nagyobb vonzódást, mint amit a divat, a gyönyörű cipők, a munkája, vagy épp az egészséges életmód iránt érez.

Blake heti 4 alkalommal jár konditerembe, ahol 90 perces edzéseken vesz részt személyi edzője irányításával. Általában has- és hátizom-erősítést, valamint az egész testet átmozgató gyakorlatokat végeznek, amit a színésznő egy-egy film előtt speciális edzőtervre cserél.

A Zöld lámpás című mozi forgatása előtt például guggolásokkal, kitörésekkel, fekvőtámaszokkal erősített, amit kardió gyakorlatok követtek. Blake a hétköznapokon is szívesen használja a futópadot, mert úgy érzi, ez is hozzájárul jó erőnléte megőrzéséhez.

A rendszeres edzésekhez átgondolt étrend is társul a színésznőnél, ennek értelmében reggelire általában zabkását fogyaszt, egy maréknyi fekete áfonyával. Délben csirkét és salátát eszik balzsamecetes öntettel, vacsorára pedig halat és zöldségeket. A desszerteket sem utasítja vissza, de mértéket tart, legfeljebb csak egy-egy falat édességet vagy fagyit eszik.

Szomját általában szénsavmentes ásványvízzel oltja, de ha kedve és ideje engedi, friss zöldség- és gyümölcsleveket is facsar magának. Ezek nemcsak vitamindúsak, hanem finomak, frissítőek, és nagyon egészségesek is, ezért váltak még évekkel ezelőtt Blake nagy kedvenceivé.

Blake és az Acai bogyó

Több hírességhez hasonlóan a Gossip Girl sztárja is az Acai bogyó kivonat híve. Ez nemcsak a test méregtelenítését segíti, hanem fogyasztó hatású is, emellett pedig a haj és a bőr egészségéhez is hozzájárul.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X