Főoldal > AKTUÁLIS > Milliókat szór el a népszerű énekesnő

Milliókat szór el a népszerű énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

A hollywoodi sztárok egy része azt élvezi, ha szabadidejében az átlagemberekhez hasonló életet &

A hollywoodi sztárok egy része azt élvezi, ha szabadidejében az átlagemberekhez hasonló életet élhet, a másik csoportba tartozók viszont ilyenkor szeretnek kirúgni a hámból, és luxuscikkekkel, valamint drága utazásokkal kedvezni maguknak.

Rihanna is megadja a módját az élvezeteknek, és bizony ez a pénztárcáján is látszik: legutóbb több mint százmillió forintnak megfelelő dollárt szórt el egy luxusnyaralásra, új legjobb barátnőjével, a modell Cara DeLevigne-el. Ennek az összegnek a legnagyobb részét éttermekben és night clubokban hagyták, de jutott belőle hajóbérlésre is. 

De nem ez volt az egyetlen luxus, amit a 25 éves énekesnő engedélyezett magának az utóbbi időben: alsó fogsorára többmilliós gyémántborítást készíttetett, melyet a Wireless fesztivál előtt mutatott meg először egy fotón.

Sokan aggódnak a világsztárért, hogy túl messzire megy, mások szerint viszont Chris Brownnal való szakítása után egyszerűen csak élvezi az életet (talán így könnyebben túllendülhet végre a rossz dolgokon), és ha már megteheti, némi pénzt hadd költsön csak magára.

rihanna2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Megint mások úgy vélik, RiRi jobban tenné, ha megbecsülné, amije van, hiszen a mai változó világban nincs garancia arra, hogy még évekig, évtizedekig sikeres tud maradni, vagyis ugyanígy lesz mit a tejbe aprítania. Rajongói viszont biztosak abban, hogy kedvencük még hosszú ideig sikeres és tehetős marad.

Rihanna persze nemcsak szakmailag szeretne sokáig a csúcson maradni, hanem az is fontos számára, hogy alakját és egészségét megőrizhesse. Ennek érdekében próbál helyesen, átgondoltan táplálkozni, és sokat sportolni.

Nagyon szereti a vízi- és vízparti mozgásformákat, különösen, ha a sport egy kis extremitással párosul. Szívesen száguld a vízen hajóval, motorcsónakkal, de a jet-skizésért és a szörfözésért is rajong. Olykor pedig a levegőbe is emelkedik egy kis kalandot keresve: tavaly parasailingezés közben kapták őt lencsevégre a francia Riviérán, ahol láthatóan remekül érezte magát.

Az étkezéseket illetően ma már nem pártolja az extrém megoldásokat: szigorú diéták és napi egyszeri étkezés helyett most minden nap betartja a három főétkezést, valamint tízóraizik és uzsonnázik is.

Rihanna Harley Pasternak 5 faktoros diétája szerint táplálkozik, így sok rostot és ballasztanyagokat, fehérjéket, kevés zsírt és szénhidrátot, valamint két-három liternyi szénsavmentes ásványvizet fogyaszt. Nagyon szereti az indiai és thai konyhát, kedvenc sütije pedig a sajttorta, amiből csak mértékkel ehet.

Étrendjéhez változatos feladatokból álló edzésmódszer is társul. Heti öt, alkalmanként 25 perces edzés vár Rihannára is, ahol szintén Harley Pasternak útmutatásait betartva dolgozik alakja megőrzésén. Bemelegítésként 5 perc kardióval kezd, ami általában futás, szökdelés vagy bringázás. Majd 5 perc felsőtest-, és ugyanennyi ideig tartó alsótest-erősítés következik. Ezután 5 perc fenék- és hasizom-erősítés, és zárásként ismét 5 perc kardió jön.

Rihanna és a nasik

Az énekesnő nem tud lemondani kedvenc nasijairól, az Oreo kekszről, a sajtos ropogtatnivalókról és a Häagen-Dazs fagyikról. Ezeket olykor annyira megkívánja, hogy egy hawaii vakációja során állítólag helikopterrel szállították utána kedvenceit. RiRi szerint nem baj, ha valaki nem tudja megállni a nassolást, inkább az a fontos, hogy a mértékletességről ne feledkezzünk meg. 

Szeretnél RiRiéhez hasonló nőiesen lapos, feszes hasizmokat? Végezd el az alábbi gyakorlatsort 3-4x egy héten!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X