Főoldal > AKTUÁLIS > Ruha nélkül került címlapra a sorozatsztár

Ruha nélkül került címlapra a sorozatsztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Ha még nem hallottál Lake Bellről, akkor most biztosan megjegyzed a nevét. A 34 é

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Ha még nem hallottál Lake Bellről, akkor most biztosan megjegyzed a nevét. A 34 éves színésznő ugyanis meglepő dologra vállalkozott: ruha nélkül pózol a New York Magazine címlapján, úgy, hogy tökéletes idomait csak egy testére festett rózsa takarja.

„Mindig is vonzódtam a tetkókhoz, emiatt jó páran úgy gondolják, furcsa lány vagyok” – mondta korábban a színésznő, akinek a férje, Scott Campbell tetováló-művész. Scott számos híresség tetkóját alkotta már meg, és a mostani fotózásra is ő tervezte a neje testét takaró rózsát.

A Vészhelyzet, az Ügyvédek, a Jogi játszmák és a Children’s Hospital című sorozatokból, illetve a Csak szexre kellesz című filmből is ismert színésznő nem először szabadult meg ruháitól egy fotósorozat kedvéért. Korábban is készültek róla szexi felvételek, habár saját bevallása szerint nem minden fotón mutat jól.

„Még jó, hogy a telefonomból a képek nem kerülnek nyilvánosságra, ugyanis a legtöbb képen borzalmasan festek. Rólam tényleg nehéz jó fotókat készíteni” – magyarázta egy régebbi interjúban.

Nos, ez a rajongók szerint egyáltalán nem igaz, sőt, a legtöbben a fél karjukat is odaadnák, ha úgy nézhetnének ki, mint Lake. „Ez elég mókás dolog, de az ismertséggel kapcsolatban is ezt érzem. Elég ritkán ismernek fel, de ha így történik, és szóba kerül a Children’s Hospital sorozat, hajlamos vagyok mély beszélgetéseket kezdeményezni az emberekkel. Érdekel, melyik részt látták, hogy tetszett nekik… nem is csoda, ha a végén menekülőre fogják” – ironizált.

lake2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az íróként és rendezőként is emlegetett színésznőnek természetesen nagyon jól esik, ha megdicsérik szakmai eredményeit vagy fantasztikus alakját, amit elmondása szerint nem annyira sporttal, mint inkább étrendjével őriz. De – mint az életben oly sok mindenről – Lake-nek a diétájáról is megvannak a saját elképzelései.

„Vegán vagyok. De ez inkább csak amolyan otthoni étrend számomra, ugyanis ha utazom, ezt félre tudom tenni egy kicsit. Számomra ugyanis az utazás egy csodálatos dolog. Ennek része, hogy megismerjük az adott ország kultúráját, amibe a helyi ételek is beletartoznak” – mondta.

„Ha például Marokkóban lennék, és avokádósalátát kérnék, ahelyett, hogy megkóstolnám a bárányt tajine-ban… nos, akkor úgy érezném, megfosztottam magam valami egészen különlegestől. Ezért pedig nem igazán szeretném önmagamat” – árulta el.

Ami pedig az edzést illeti, a 173 cm magas sztár nem tartja magát edzésfanatikusnak, és elmondása szerint rendszeresen nem is sportol. Inkább igyekszik minden nap apró trükkökkel őrizni a formáját, ami jelentheti például lift helyett a lépcső használatát, vagy azt, hogy rövidebb távolságokra nem autóval, hanem gyalog megy.

Lake és az álmok

A szexi színésznő mindig is hitt az álmaiban és önmagában. Egy interjúban elárulta, hogy már kétévesen kijelentette otthon: ő bizony színésznő lesz. A felnőttek persze csak bólogattak, hitték is, meg nem is a kislány szavait. „Később, már színésznőként az ügynököm tanácsára megírtam és megrendeztem a filmemet, In a World címmel, ami bejutott a Sundance Filmfesztiválra is. Ez is egy álom megvalósulása a számomra” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X