Főoldal > AKTUÁLIS > Smink nélkül átlagos lány a szupermodell

Smink nélkül átlagos lány a szupermodell

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Persze, mi tudjuk, hogy olykor még a szupermodellekről is készülnek előnytelen fotók, de Bar Refaeli legutóbbi k&

Persze, mi tudjuk, hogy olykor még a szupermodellekről is készülnek előnytelen fotók, de Bar Refaeli legutóbbi képein nemcsak mi lepődtünk meg, hanem a 28 éves híresség rajongótábora is.

A modellt New Yorkban, séta közben kapták lencsevégre – szemmel láthatóan nemcsak az alvást, hanem a sminkelést is mellőzte, így nem igazán hasonlított a világ legnevesebb magazinjaiból ismert önmagára.

Egyesek szerint a híresség egyszerűen csak nagyon fáradt volt, hiszen az utóbbi időben sokat bulizott spanyolországi nyaralásán a barátaival. Mások viszont úgy vélik, a rossz forma egyértelműen rossz hírek miatt van – azt beszélik ugyanis, hogy a modell online fehérneműs cége körül komoly bonyodalmak vannak, bár üzlettársa tagadta a felszámolásról szóló pletykákat.

Megint mások szerint a fotók nem a megfelelő fényben, rossz szögből készültek, így semmi baj nincs Bar külsejével. Néhány rajongónak pedig nem is a smink hiánya tűnt fel, hanem az, milyen bájos volt a sztár bézs színű, hímzett felsőjében és egyszerű farmernadrágjában.

bar2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az kétségtelen, hogy a szupermodell manapság is nagyszerű formában van. Ezt nem koplalással éri el, és az edzéseket sem viszi túlzásba, de rendszeresen mozog, és mind a jó forma, mind a jó közérzet fontos számára.

„Büszke vagyok a testemre, főleg a hasamra, ami kemény és feszes. Megdolgoztam azért, hogy ilyen legyen, és manapság is sokat teszek az alakomért” – magyarázta egy interjúban Leonardo DiCaprio volt barátnője.

Korábban arról is mesélt, hogy mely mozgásformák állnak hozzá a legközelebb. Egyik kedvence a lovaglás, mert egyrészt nagyon szeret a természetben sportolni, másrészt pedig a lovak szerelmese. Persze az sem mellékes számára, hogy ezzel a mozgásformával akár 400 kalóriát is elégethet egy óra alatt.

Ezen kívül rendszeresen kardiózik, ami általában futást vagy ellipszistrénerezést jelent számára. A kardiót általában súlyzós gyakorlatokkal, felülésekkel és Krav Magával egészíti ki, ami egy izraeli önvédelmi és taktikai módszer, és sokak szerint a kick-bokszhoz hasonlít leginkább.

A Krav Magát kezdetben katonák kiképzése során alkalmazták. Izraelben például ez még mindig így van, de az évek során kifejlesztettek civilek számára is alkalmazható technikákat. A Krav Maga nemcsak önvédelmi, illetve harci technikákat jelent, hanem hozzájárul a kondíció javításához is, hiszen az egész testet átmozgatja.

„Az edzések nagyon izgalmasak és változatosak, hiszen többek közt ugrókötéllel, kettlebellel, bokszkesztyűvel és bokszzsákkal is végzünk gyakorlatokat” – árulta el a szupermodell egy korábbi interjúban. Majd hozzátette, hogy ilyen változatos és kemény edzések mellett nincs szüksége extra diétára, de ha mégis szeretne pár kilót leadni, akkor néhány napig salátán és sovány csirkemellen él. Ezen kívül viszont eszébe sem jutna őrült diétákkal sanyargatni a testét.

Bar kedvenc ételei

A szupermodellnek saját bevallása szerint szerencsés ízlése van, hiszen általában az egészséges ételeket szereti. „A kedvencem a sushi, de azért én sem vagyok szent: ha sültkrumplival kínálnak, garantáltan nem tudok nemet mondani” – mondta egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X