Főoldal > AKTUÁLIS > Súlyos beteg lett a terhes modell

Súlyos beteg lett a terhes modell

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Régi bölcsesség, hogy a kismamáknak még jobban kell magukra vigyázniuk, mint bárki másnak, de m&

Régi bölcsesség, hogy a kismamáknak még jobban kell magukra vigyázniuk, mint bárki másnak, de még a legnagyobb odafigyelés mellett sem mindenki tudja elkerülni a problémákat, betegségeket.

A brit modell, Danielle O’Hara például a napokban lett rosszul, annyira, hogy kórházba is kellett vinni. „Kórházban vagyok, és pillanatnyilag elég rosszul érzem magam. Szeretlek titeket, puszi” – írta a Twitteren rajongóinak. 

Jamie O’Hara futballsztár 29 éves felesége a hírek szerint egy erős hányással járó vírust szedett össze, ami állapota miatt is veszélyes lehet. „Szerencsére a baba jól van, és én is jobban leszek. Örülök, hogy benn tartanak pár napig megfigyelésre, így biztonságban érzem magam és a gyermekemet. Infúziót kaptam, és antibiotikumokat is, egyszerűen muszáj volt” – árulta el a sztár.

Ez egyébként nem az első problémás terhesség Danielle életében. Amikor második kisfiát, Harry-t várta, terhessége negyedik hónapjában nagyon hasonló tünetekkel került kórházba, majd szinte végig betegeskedett. Kisfia 10 héttel korábban jött a világra, ami egyesek szerint a sorozatos rosszullétek miatt is történhetett.

A híres modell nagyon várja már, hogy megszülessen harmadik gyermeke is, és két kisfia, a hároméves Archie és a kétéves Harry is lelkesen készül a kistesó fogadására. „A fiúk teljesen odavannak, és együtt számoljuk a napokat, hogy mikor érkezik már a pici. Szeptember elejére vagyok kiírva, de lehet, hogy most is előbb jön majd a baba” – árulta el.

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

danielle2.jpg ()Danielle egyébként korábban elismerte, hogy több mint 15 kilót szedett fel harmadik terhessége alatt. Ennek egyik oka, hogy most több gyorséttermi kosztot, édességet, jégkrémet és Snickerst engedélyez magának, mint általában – utóbbit egyébként a várandóssága első időszakában szinte állandóan megkívánta.

A pluszkilóktól viszont szeretne gyorsan megszabadulni, hiszen 30. születésnapját óriási partival fogja ünnepelni decemberben, Las Vegasban. „Semmi rendkívülit nem szeretnék tenni, és ne gondoljátok, hogy már a szülőszobából edzésre fogok rohanni” – nyilatkozta viccelődve.

„Én inkább a szoptatás csodás erejében hiszek, amitől magától leolvadnak az anyukákról a pluszkilók. Emellett persze meg fogom nézni, mit eszem, és miből mennyit szedek a tányéromra, és sportolni is fogok, persze csak egy idő után, és csak amennyire jól esik a mozgás” – tette hozzá.

Danielle kismama-étrendje

A modell nagy pocakkal is igyekszik betartani az egészséges táplálkozás alapjait. Reggelire általában sonkás szendvicset fogyaszt, ebédre tonhalat zöldségekkel vagy krumplival, vacsorára pedig szintén zöldségeket egy kis sovány csirkehússal. De most tízóraira és uzsonnára, vagy akár desszertként is jöhet egy kis édesség.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X