Főoldal > AKTUÁLIS > Több mint 10 kilót dobott le az énekesnő

Több mint 10 kilót dobott le az énekesnő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Bár korábban azt nyilatkozta, boldog nőies idomaival, Christina Aguilera most mégis nagyon lefogyott. A 32 éves vil&aacute

Bár korábban azt nyilatkozta, boldog nőies idomaival, Christina Aguilera most mégis nagyon lefogyott. A 32 éves világsztár a hírek szerint legalább 10 kilót adott le, méghozzá saját elhatározásból, személyi edzője segítségével.

Vékonyabb alakját a The Voice amerikai szériájában láthatta először a közönség, akik nem kicsit lepődtek meg, amikor a negyedik évad döntőjének egyik sztárvendégeként az „átváltozott” Christinát pillantották meg a színpadon. 

A mindössze 156 cm magas énekesnő Pitbullal adta elő a Feel This Moment című számot, de a nézők nagy valószínűséggel legalább annyira – ha nem jobban – figyelték Christina vonalait a szűk szoknyában és hasvillantós topban. És persze az újságok sem felejtették el megemlíteni, mennyire lefogyott: július végén, amikor az NBC csatorna sajtótájékoztatóján jelent meg egy rózsaszín miniruhában, többen is szenteltek egy-egy cikket fogyásának.

christina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Rossz időszakon ment keresztül, mert fájó kritikákat kapott a súlya miatt. Sokan megszólták, amit nagyon a szívére vett, de igyekezett ezt nem kimutatni” – árulta el egy névtelenül nyilatkozó barátja az egyik amerikai magazinnak.

Majd hozzátette, hogy a sztár érezte, nem lesz elég egy villámdiéta, vagy néhány hétig tartó sport, hanem itt átfogó megoldásra van szükség. Ennek érdekében napi 1600 kalóriára mérsékelte a kalóriabevitelét, és minden étkezésre egy ételszállító cégtől rendelte a fogásokat.

Hónapok óta minden nap tápláló ételek kerültek az asztalára, és mivel egyetlen főétkezést sem hagyott ki, nem törtek rá hirtelen falási rohamok. Azt már valószínűleg nehezebb volt megállnia, hogy kedvenc pizzájával és egészségtelen nasikkal se kényeztesse magát. De mivel erős volt az elhatározás a fogyást illetően, elképzelhetőnek tartjuk, hogy nem okozott számára olyan hatalmas nehézséget a zsíros és cukros falatkák egészségesebb alternatívákra cserélése. 

Emellett a testmozgást is rendszeresítette: jógázott, és személyi trénerével, Tee Sorge-al is újra heti több alkalommal találkozott. A kardió és súlyzós gyakorlatok pedig megtették hatásukat, az énekesnő ugyanis néhány hónap alatt legalább 10 kilótól szabadult meg.

Barátai szerint Christina még nem teljesen elégedett önmagával, és szeretne még fogyni, de úgy érzi, nem sürgetheti a dolgokat. Inkább fokozatosan, átgondolt étrendjét és edzésprogramját megtartva igyekszik még tökéletesebbre formálni vonalait.

Miért hízott meg Christina?

Egyesek szerint válása után, mások szerint új pasija és féktelen életmódja miatt rakódtak rá a pluszkilók, megint mások viszont inkább az anyasággal hozták összefüggésbe Christina súlygyarapodását.

Kisfia, Max születése óta ugyanis saját bevallása szerint is más dolgok kerültek előtérbe az életében. „Nem élhetek napi 24 órában a kamerák előtt. Anya is vagyok, akinek olykor kell egy kis szünet. Amikor kilépek a rivaldafényből, felkapok egy pulcsit, és a kisfiamról gondoskodom. Ősszel óvodába megy, ami miatt most én is elég izgatott vagyok” – mesélte egy friss interjúban az énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X