Főoldal > AKTUÁLIS > Vége a boldogságnak: válik a legnépszerűbb sztárpár?

Vége a boldogságnak: válik a legnépszerűbb sztárpár?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Bár korábban azt nyilatkozta, hogy ő sosem fog elválni, sajtóhírek szerint Catherine Zeta-Jonesra most mégis

Bár korábban azt nyilatkozta, hogy ő sosem fog elválni, sajtóhírek szerint Catherine Zeta-Jonesra most mégis ez a sors vár. Több külföldi lap is beszámolt arról, hogy a híres színésznő és férje, Michael Douglas külön utakon folytatja tovább, sőt, egyesek további részleteket is tudnak.

A színész állítólag már el is költözött a családi fészekből, ahol Catherine folytatja életét két gyermekükkel. A szépség nemcsak a közös ingatlant tartja meg, hanem több mint 300 millió dolláros kártérítést is kapott leendő exférjétől – már ha hihetünk a külföldi sajtónak.

Mások viszont biztosak abban, hogy a pár legfeljebb egy kis mosolyszünetre költözik külön egymástól, hiszen képtelenek a másik nélkül élni. Emellett két gyermekük és hatalmas vagyonuk is összetartó tényező a szemükben, akkor is, ha a kapcsolatuk elején érzett hatalmas szerelem már szeretetté szelídült. 

Megint mások nem hiszik el, hogy a pár épp most szakítana, amikor együtt vészelték át életük talán legnehezebb időszakát: Michael Douglas torokrákból gyógyult fel, felesége pedig igyekszik legyőzni bipoláris zavarát. Idén is szakemberek segítségét kérte: áprilisban önként vonult be egy kórházba, ahol eleinte romlott az állapota, de májusban hazaengedték családjához.

Korábban elárulta, hogy számos dolog miatt aggódik – például nagyon féltette a férjét, amikor beteg lett, és aggódott a gyerekeik jövőjéért –, a színésznőnek egy dolog miatt biztosan nem kell félnie: évek óta remek formában van, amit minden körülmények közt sikerül megőriznie.

catherine2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A fantasztikus vonalakat átgondolt diétájának és a rendszeres sportnak köszönheti: gyermekei születése után egy szakértő segítségével alakította ki edzésprogramját és étrendjét, amikhez tartja magát.

Catherine régóta az Atkins diéta lelkes híve, vagyis csak nagyon kevés szénhidrátot fogyaszt, azokat is mindig 17 óra előtt. Nem eszik továbbá zsíros ételeket, és fontosnak tartja, hogy mindig megnézze, miből mennyit szed a tányérjára. Érdekesség, hogy a Traffic című mozi forgatása alatt lemondott a kávéról és a cukorról is, de a gyorsdiétákban egyébként nem hisz.

A mozgás csodás erejében viszont annál inkább! A sportnak mindig is fontos szerepe volt a színésznő életében: gyermekkora óta táncol, de szívesen részt vesz jóga-, aerobic- és Pilates órákon is.

Ezen kívül az úszás szerelmese is: számára mindegy, hogy medencében, vagy óceánban, a lényeg a mozgáson van. Férje mellett pedig beleszeretett a golfozásba, ami – elsőre talán meglepő, de – hatékony zsírégető mozgásforma: egy óra alatt körülbelül 200 kalóriát lehet elégetni, de több mozgással, két-három óra alatt ennek többszörösét.

Catherine és a méz

A 43 éves színésznő korábban elárulta, hogy szépségének egyik titka nem más, mint a méz. „A hajamra sörös-mézes masszát kenek, amit néhány perc múlva lemosok. Borzasztó szaga van, de nagyon tápláló. A bőrömet pedig méz és só elegyével tisztítom és hidratálom: összekeverem, körkörös mozdulatokkal bemasszírozom, lemosom, és élvezem a selymes puhaságot” – mesélt egy interjúban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X