Főoldal > AKTUÁLIS > Végre megmutatta pocakját a sorozatsztár

Végre megmutatta pocakját a sorozatsztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Miután májusban megerősítette a várandósságáról szóló híreket, a rajong&

Miután májusban megerősítette a várandósságáról szóló híreket, a rajongók alig várták, hogy gömbölyödő pocakkal is lássák Jaime Kinget. Ez az óhajuk végre valóra vált, ugyanis a 34 éves színésznő legutóbbi fotóin már látszik, hogy babát vár.

A modellből lett színésznőt a közelmúltban kapták lencsevégre, amikor egy hollywoodi étteremből hazafelé tartott férjével, Kyle Newtonnal. Mindketten stílusos, de kényelmes összeállításban léptek utcára, és szettjeiket egy-egy divatos napszemüveggel tették teljessé. Mosolyukból ítélve pedig nemcsak az ebéd volt szuper, hanem az elmúlt hetek, hónapok is tökéletesen alakultak.  

A Hart of Dixie, az Elvált Gary, a My Generation című sorozatokból, valamint a Sin City – A bűn városa és a Véres Valentin című filmekből is ismert színésznő nemrég elárulta, hogy férjével boldogok a család bővülése miatt, hiszen egy ideje tervezték már a babát. „Novemberben fog megszületni, a hatodik házassági évfordulónk környékén” – lelkendezett.

Azt viszont a Twitteren tagadta, hogy kislányt várnának. „Ez nem igaz, a baba nemét még mi sem tudjuk. Meglepetést szeretnénk” – írta követőinek a sztár. Azt pedig egy amerikai magazinnak árulta el, hogy nagyon jól érzi magát, és leginkább két dolgot kíván: olivabogyót és barbecue szószt.

jamie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Minden napunk izgalmas és újdonságokkal teli, mert olyan gyorsan változik minden” – magyarázta, hozzátéve, hogy sosem gondolta volna, mennyi mindenre kell gondolnia egy babát váró párnak.

„Ott van mindjárt a bölcső kiválasztása. Ez számunkra azért sem egyszerű feladat, mert a házunk a múlt század közepén épült, és a bölcsőnek ezzel harmonizálnia kell” – fejtette ki gondolatait a szőkeség.

Jaime-ről köztudott, hogy nagyon vigyáz magára, és most valószínűleg fokozottabban is óvja egészségét. Ezzel együtt megengedőbbé válhat önmagával szemben a diétáját és az edzéseket illetően – persze nem arra gondolunk, hogy most valószínűleg sutba dobja eddigi megszokott étrendjét, és kisbabája születéséig el sem mozdul a kanapéról, hanem arról, hogy egy kicsit lazábban veszi majd a dolgokat.

Minden bizonnyal a kíméletesebb mozgásformákat részesítheti előnyben, például sokat sétál, jógázik, vagy személyi edzője útmutatásait követve épít be néhány, kismamáknak is ajánlott gyakorlatot a napirendjébe.

Ami pedig az egészséges étkezést illeti, szinte biztos, hogy nem tartja magát napi 1200-1400 kalóriás étrendjéhez. „A diétám egyébként is gyakran változik, attól függően, hogy épp mit szeretnék enni. Néha nyers ételeket ebédelek, máskor csak egy kis proteinre vágyom, megint máskor gondolok egyet, és grillezett paradicsomot vagy sült krumplit eszem. Nem szeretnék semmire rágörcsölni” – mondta korábban a modellből lett színésznő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X