Főoldal > AKTUÁLIS > 20 kilót hízott Drew Barrymore

20 kilót hízott Drew Barrymore

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! A sztárvilágban gyakori, hogy egy-egy modell vagy színésznő néhány

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

A sztárvilágban gyakori, hogy egy-egy modell vagy színésznő néhány hét alatt megszabadul a terhessége alatt felszedett pluszkilóktól, ám egyre többen vannak, akik nem gyorsdiétákkal, kapkodva szeretnék visszanyerni korábbi vonalaikat.

Ezt a tábort erősíti Drew Barrymore is, aki kislánya születése után azt nyilatkozta, nem siet a fogyással, hiszen nem rohan sehová. Villámdiéták és túlzásba vitt edzés helyett inkább Kimberley Snyder dietetikus segítségét kérte, akinek módszerével fokozatosan szabadult meg a pluszkilóktól, miközben szervezete megtisztult és új energiákkal töltődött fel.

„Imádom Kimet, és kisgyerekes anyukaként az ő programja szerint élek. Csodálatos nő, és örülök, hogy kapcsolatba kerültem vele” – nyilatkozta boldogan Drew, aki tavaly szeptember 26-án hozta világra kislányát, Olive-ot.

„20 kilót szedtem fel a várandósságom alatt, de eldöntöttem, hogy lassan, és az egészségemre ügyelve szeretnék ettől a feleslegtől megszabadulni – mondta. Majd hozzátette – El kell felejteni a túlzott elvárásokat, hiszen milyen szülő lesz abból a nőből, aki a tükörbe nézve csak bántani tudja önmagát?”

A 37 éves színésznő úgy érzi, nagy segítséget kap dietetikusától, aki megerősítette őt a lassabb, de biztosabb fogyás eredményességében. „Megváltoztatta a táplálkozási szokásaimat. Élvezem az étkezéseket, de sokkal egészségesebb falatok kerülnek a tányéromra. Sok zöldséget, gyümölcsöt, teljes kiőrlésű gabonaféléket eszem. A zöld smoothie-ját pedig minden reggel megiszom, és nagyon szeretem” – árulta el.

„Ez nemcsak finom, hanem könnyű is elkészíteni. Már szinte zöld smoothie-fanatikus vagyok, ami tényleg ízletes, feltölt energiával, és hozzájárul ahhoz, hogy az emésztésem is rendben legyen. Kimtől megtanultam, hogyan lehetek önmagam, csak még jobb verzióban. Most nagyon boldog vagyok” – lelkendezett a világsztár.

drew2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Drew boldogságához egyébként az is hozzájárul, hogy anyukaként nap mint nap rengeteg öröm éri. „A kislányunk egy csoda. Én pedig mindenben örömömet lelem, a pelenkázástól az etetésig. Imádok Olive-val babázni” – mondta.

Majd hozzátette, igyekszik minden pillanatot megélni. Illetve mindig nyugodtan és boldogan veszi a karjába a kicsit, mert a babák állítása szerint sokkal érzékenyebben reagálnak arra, ha a szülők stresszesek. „Szeretném, ha úgy érezné, hogy aki boldog, az szépséget és magabiztosságot fog sugározni magából” – mondta.

Drew Barrymore és a sport

A színésznő várandóssága alatt sem hagyott fel teljesen a mozgással: jógázott, gyalogolt, de arra mindig ügyelt, hogy csak annyit mozogjon, ami neki és a babának is jól esik. Nagy pocakkal is látogatta kedvenc jógastúdióját, és napjainkban már valószínűleg gond nélkül váltogatja kedvenc mozgásformáit, vagyis táncol, jógázik, pilatesezik vagy úszik.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X