Főoldal > AKTUÁLIS > 41 évesen is szupercsinos a tévés

41 évesen is szupercsinos a tévés

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Túl a negyvenen és négy gyereken

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Túl a negyvenen és négy gyereken is lehet valaki elképesztően csinos és nőies. Ezt mutatja többek közt Brooke Burke esete is, akit legutóbb Malibuban kaptak lencsevégre, amikor trendi edzőcuccában épp sportolni indult.

A híresség sötétkék pólót, szürke rövidnadrágot és narancssárga sportcipőt viselt. Haját összefogta, szemeit pedig divatos napszemüveggel óvta a nap sugaraitól. Ha nem tudnánk, hogy 41 esztendős, a fotók alapján akár huszonéves lánynak is gondolhatnánk őt.

Ezt elmondása szerint a kiegyensúlyozott étrendnek és a rendszeres edzéseknek köszönheti. Hetente legalább háromszor jár Pilatesre, emellett az edzőteremben is rendszeresen izzad, méghozzá saját maga által összeállított gyakorlatsorra.

„15 percet töltök a futópadon gyors gyaloglással, majd azt a 45 perces edzést csinálom végig, amit Gregory Joujon-Roche-sal állítottunk össze az egyik saját DVD-mre. Szerintem egy óránál többet nem is szükséges edzésre fordítani. Ennél több időm úgyse lenne, van viszont egy-egy órám edzeni a hét öt napján” – nyilatkozta korábban.

A csinos tévés és blogger abban hisz, hogy minden étkezést be kell tartani, ezek közül is legfontosabb a reggeli. „Kókuszvíz, bogyós gyümölcsök és proteinpor” – adta meg egy külföldi oldalon a számára legtutibb egészséges reggeli három hozzávalóját.

A hírességet a sok mozgás és az egészséges életmód mellett négy gyereke is formában tartja: szinte soha nincs náluk megállás, így ő is egész nap mozgásban van a srácokkal. „Nem alszom eleget, de valamennyire hozzászoktam már ehhez. 6-8 órát minden éjjel megpróbálok pihenni, és heti egyszer szükségem van 8 órányi pihenésre” – mondta.

brooke2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, hogy a kevés alvás nem tesz jót az egészségünknek, ezt ő maga is tapasztalja. „Rossz a bőrnek, a szemeknek, de a memóriának, a hangulatunknak, az anyagcserénknek, emellett az energiánkat és a szexuális étvágyunkat is csökkenti” – sorolta.

És ha már a negatív dolgoknál tartunk, Brooke tavaly szembesült az ijesztő diagnózissal: rákbeteg. „Rutinellenőrzésen derült ki, hogy baj van a pajzsmirigyemmel. A legnehezebb pillanat az volt, amikor a családommal kellett ezt közölnöm. A legidősebb lányom, Neriah megijedt, a húga, Sierra viszont tudományosan próbálta megközelíteni a dolgot. A kicsik pedig inkább csak féltek, hogy mi lesz velem, velünk” – emlékezett vissza.

Majd hozzátette, tavaly novemberben megműtötték, és szerencsére már teljesen jól van. „Ha a családban valaki beteg, nemcsak ő szenved, hanem mindenki más is megsínyli a dolgot. De a műtétem óta minden rendben. Végre egészséges vagyok, és a jövőbe tekintek” – mondta.

Plusz egy tipp Brooke-tól

„Soha ne éhezz meg túlságosan, mert akkor cukros és zsíros ételeket fogsz kívánni. Tartsd be a főétkezéseket, ezek közt pedig nassolj egy-két maréknyi mandulát, friss gyümölcsöket vagy zöldségeket, így garantáltan nem törnek majd rád falási rohamok” – tanácsolta.

Tornázz Brooke-kal és Tara Stiles jógaoktatóval és ismerd meg Brooke kedvenc popsiformáló gyakorlatait!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X