Főoldal > AKTUÁLIS > Büszkén mutatta meg nagy pocakját a színésznő

Büszkén mutatta meg nagy pocakját a színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A legtöbb kismama rácsodálkozik teste változásaira a v&aacute

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A legtöbb kismama rácsodálkozik teste változásaira a várandóssága idején, sőt, olykor különösnek, furcsának érzik új alakjukat. Nincs most ezzel másként Jennifer Love Hewitt sem, aki nemrég egy interjúban mesélt arról, milyen érzés másnak látni és érezni a testét.

„Amikor reggel felébredek, azt mondogatom: hát, ez szinte már nem is az én testem. Vajon ma mi fog történni, mi változik?” – fejtette ki gondolatait, hozzátéve, hogy elég sokáig szeretett mindent az irányítása alatt tartani, de ez a mostani változás megtanította másként gondolni a világra.

„Most nem én irányítom a folyamatokat, és ezt el kell fogadnom. A legfontosabb számomra az, hogy decemberben egészséges kisbabának adjak életet” – mondta a sztár, aki egyébként a szülés után gyorsan vissza szeretné nyerni a vonalait.

Addig sem szeretne viszont ellustulni, sőt, sokat tesz azért, hogy fittségét és mozgékonyságát várandósan is megőrizze: tornázik, gyalogol, és próbál ellenállni kedvenc édességeinek – több-kevesebb sikerrel. „Hirtelen megszerettem a sütiket, pedig soha nem voltam egy nagy sütirajongó” – magyarázta.

A pluszkilókkal viszont korábban meggyűlt a baja, sőt, a sztárok tökéletlenségeit kíméletlenül megmutató lesifotósok egyik kedvenc céltáblája lett. 2007-ben nagy vihart kavartak bikinis képei, melyeken jól látszott narancsbőre és teltebb alakja. Sokan védelmükbe vették, és ő is bátran vállalta pluszkilóit, ám 2009-ben szerelmes lett kollégájába, Jamie Kennedy-be, és gyorsan leolvadtak róla a pluszkilók.

jennifer2jo.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tavaly pedig már egy tudatosan összeállított edzésterv szerint formálta alakját egyre tökéletesebbre. Az edzőteremben rendszerint 40 perc kardióval indított, majd kedvence, a görkorcsolya következett, de előfordult, hogy ezt úszással, vagy futással kombinálta.

Ezután felsőtestét erősítette 15 fekvőtámasszal, valamint felülésekkel tréningezett, míg lábait és fenekét kitörésekkel formálta. Emellett nagyon szereti a rúdtáncot, ami segít megőrizni elképesztő alakját, de nőiességét és szexi kisugárzását is tovább erősíti. Nagy pocakkal viszont valószínűleg kíméletesebb mozgásformákat választ, például a kismamatornát, a jógát vagy a gyaloglást.

Vőlegénye, Brian Hallisay is nagyon büszke szerelmére, és nem bánja, ha a szülés után marad rajta néhány kiló. Hiszen pontosan tudja, hogy kedvese ugyanolyan szép lesz pluszkilókkal is, mint vékonyan, sőt, nőiessége csak még tovább erősödhet kisbabájuk születése után.

A fogyással pedig nincs értelme sietni, hiszen egy anyukának nem az edzőteremben, hanem kisbabája mellett a helye. És túlzásba vitt edzés helyett mindenkinek jobb, ha a kezdeti időszakban inkább a babával törődik, felejthetetlen emlékeket és boldog pillanatokat raktározva el emlékezetében.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X