Főoldal > AKTUÁLIS > Elintézik helyetted, amihez nem fűlik a fogad!

Elintézik helyetted, amihez nem fűlik a fogad!

chefgasztrosegítség
0

Írta:

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Ha veled is sokszor, akkor segítségképpen összegyűjtöttük

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Ha veled is sokszor, akkor segítségképpen összegyűjtöttük neked a legtutibb „helyettesítőket”, akik bármit elvégeznek helyetted.

Sorban állás? Na nem!

Mi ez? Elintézzük.hu

Mikor használd? Gyakorlatilag minden olyan hivatalos iratbeszerzést, ügyet elintéznek helyetted, amit egy általad írt meghatalmazás segítségével csak lehetséges. Mondjuk elköltöztél, és át kellene végre íratnod a lakcímkártyádat? Elhagytad a tajkártyád? Ha nem tudsz napokig hivatalokat járni, ők a te embereid! Rengeteg energiát és főleg időt spórolhatsz velük, hiszen neked mindössze a megszerzett iratért kell besétálnod hozzájuk. Egyvalamit nem tudnak: fényképes igazolványokkal kapcsolatban, mint amilyen a személyi vagy a jogsi, sajnos biztos, hogy neked kell vállalnod a procedúrát.

Mennyibe kerül?  A kötelező illetékeken kívül 5–15 000 forint között mozog az ügyintézés díja. De ha több dolgot is kérsz tőlük egyszerre, akár kedvezményt is adnak.

Infó: www.elintezzuk.hu

Főzz profin!

Mi ez?   Private Chef Service

Mikor használd? Ha valakit a hasán keresztül akarsz lenyűgözni. Még akkor is tegyélis, ha gyakorlottan mozogsz a konyhában, előfordulhat, hogy szükséged lesz egy profi segítségére. (Például ha a pasid kitalálja, hogy dobj össze egy magyaros vacsit a külföldi ügyfeleinek, vagy ha idén te nyerted meg a lehetőséget, hogy vendégül lásd az egész rokonságot karácsonykor.) Nyugi, a privát séfeknek minden eshetőségre van szuper menüsor a tarsolyukban (amit persze veled együtt szabtok az alkalomhoz illőre). Sőt, ha kéred, felszolgálást és isteni borokat is biztosítanak, hogy igazán exkluzív legyen az élmény. Érdemes viszont időben felvenni velük a kapcsolatot, hogy minden részletet alaposan átgondolhassatok együtt.

Mennyibe kerül?  Sok mindentől, főleg az igényeidtől függ. Ha kedvet kaptál, mielőbb kérj árajánlatot tőlük!

Infó: www.privatechef.hu

elintezzuk2.jpg ()Egyszerre két helyen?!

Mi ez?   Alibi Center

Mikor használd? Ha egy időben több helyen is meg kellene jelenned, és esélyed sincs kibújni valamelyik program alól. Például ha részt kellene venned egy konferencián, de ugyanaznap az egyetemi pótvizsgád is kihagyhatatlan, akkor fordulj a profi tanácsadókhoz! Segítenek kitalálni, melyik eseményen és milyen módon tudnának neked sziklaszilárd alibit biztosítani. Ne izgulj, nem fog kiderülni, hogy miben mesterkedsz, hiszen titoktartási szerződés kötelezi őket a teljes diszkrécióra. Sőt attól sem kell tartanod, hogy a James Bond-filmekhez hasonló követhetetlen összeesküvésbe csöppensz – sokszor egyetlen jól irányzott SMS, e-mail vagy talpraesett statiszta elég, hogy utolérd magad.

Mennyibe kerül?  Attól függ, milyen bonyolult a helyzet, de akár már 10 000 Ft körül is akad megoldás.

Infó: www.alibicenter.wix.com/ac

A cikk folytatását elolvashatod a legfrissebb Maxima magazinban!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X