Főoldal > AKTUÁLIS > Elvis büszke lenne gyönyörű unokájára

Elvis büszke lenne gyönyörű unokájára

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Valószínűleg mindannyian irigyeljük egy kicsit Elvis Presley legidősebb unokáj&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Valószínűleg mindannyian irigyeljük egy kicsit Elvis Presley legidősebb unokáját, Riley Keough-t, hiszen nagypapája egy legenda, ő maga pedig szexi, gyönyörű, és modellkarrierje mellett színésznőként is egyre sikeresebb.

Nemrég pedig a szerelem is rátalált: külföldi lapok arról számoltak be, hogy a 24 éves híresség a lányok egyik kedvencével, Robert Pattinsonnal találkozgat. „Ő az első lány, aki igazán tetszik Robertnek, mióta lezárta kapcsolatát Kristen Stewarttal” – mondta a pár egyik, neve elhallgatását kérő ismerőse.

Majd hozzátette, hogy a 27 éves színész és a gyönyörű modell remekül érzik magukat együtt, és mindketten csak előre tekintenek. Robert és előző barátnője májusban szakítottak végleg, részben azért, mert a fiú nem tudott túllépni párja tavalyi félrelépésén. „A kapcsolatuk idén tavasszal már olyan pontra jutott, ami egyiküknek sem volt jó” – tette hozzá a forrás.

Ezzel valahol mélyen talán Kristen is egyetért, ám az a bennfentes barát szerint egyelőre biztos, hogy még nem fogadta el exe új kapcsolatát. Főleg azért, mert Riley-t nemrég még a legjobb barátnőjének tartotta, ám most úgy érzi, elárulták őt.

Robert és Riley viszont valószínűleg nem ezt akarták, sőt, azt sem gondolnánk, hogy Kristen járna a fejükben, amikor együtt vannak. Állítólag már az első randijuk remekül sikerült, amit egyébként a modell anyukája, Lisa Marie Presley szervezett meg a fiataloknak, mert megsajnálta a boldogtalan Robertet.

A hírek szerint a fiatalok azóta is találkozgatnak, és többször jelentek már meg együtt nyilvánosan. Ismerőseik meg vannak győződve arról, hogy Riley az ideális lány Robert számára, mert kedves, türelmes, spontán és természetes lány, aki nem a hírnév miatt van vele.

A The Runaways – Rocker csajok, A jó orvos, a Magic Mike című produkciókból is ismert Rileyról azt gondolhatnánk, hogy sokat tesz csinos alakjáért, de ez szerinte csak egy kis odafigyelés kérdése.

elvis2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Nem szeretnék túl nagy figyelmet fordítani az étrendemre, mert úgy látom, hogy akik így tesznek, a végén boldogtalanná válnak. Én ezt nem szeretném. A mértékletesség és az odafigyelés fontosságában viszont nagyon is hiszek” – magyarázta egy korábbi interjúban a szépség.

Majd hozzátette, az edzésekkel kapcsolatban ugyanígy van. „Tudom, hogy oda kell figyelnem a sportra is, de ez nem könnyű, mert alapjában véve nem vagyok egy sportos lány. Jógázni viszont szeretek, ez a kedvenc mozgásformám” – mondta.

Riley szerint mindenki számára szükséges néha egy kis kényeztetés, ami számára kiváló minőségű arcápoló termékeket és jó minőségű ételeket jelent. „A kedvenceim a finom sajtok, olívaolaj és a jó bor” – árulta el.

Riley Keough stílusa

A modell szeret kényelmesen öltözni, megjelenését pedig – mint minden lány – általában a kedve és az időjárás alakítja. Kedvencei a klasszikus darabok és a fekete szín. Nem vásárol online, és ha teheti, nem visel semmit, mert meztelenül érzi magát igazán csábítónak.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X