Főoldal > AKTUÁLIS > Ezt a nőt ejtette teherbe az X-Factor mentora

Ezt a nőt ejtette teherbe az X-Factor mentora

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Bár soha nem akart gyereket, Simon Cowell hamarosan mégis apa lesz. Az ügyben nem ez az

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Bár soha nem akart gyereket, Simon Cowell hamarosan mégis apa lesz. Az ügyben nem ez az egyedi meglepetés, ugyanis az X-Factor atyja a legjobb barátja feleségét, Lauren Silvermant ejtette teherbe.

Az 53 éves Cowell régóta ismeri Laurent, de kapcsolatuk állítólag csak azután vált szorosabbá, hogy a nő házassága megromlott a férjével. Egyesek szerint már egy éve nincsenek együtt, mint férj és feleség, mások viszont nem olyan biztosak ebben. Talán a nagy nőcsábász most túl messzire ment, és ennek fizeti meg az árát azzal, hogy a 36 éves Lauren teherbe esett? A britek szerint inkább egy tudatosan kitervelt kelepcéről lehet szó.

A közvélemény nagy része biztos abban, hogy Lauren Silvermannél nagyobb hozományvadászt rég hordott a hátán a föld. Sokan úgy látják, csak a pénze miatt kezdett ki Cowellel, akitől nem is késett sokáig a gáláns ajánlat: a mentor évente 1 milliárd forintnyi összeggel támogatná csemetéjét, 21 éves koráig, továbbá házat és egyéb, drága ajándékokat biztosítana az édesanyjának is.

Mások viszont úgy vélik, a pénznek önmagában nem lehet túlzott jelentősége a dologban, hiszen Lauren leendő exférje, Andrew is tehetős férfi, akitől eddig is mindent megkaphatott. A nő nevelőapja szerint lánya sokkal inkább egy igazi férfi közelségére vágyott.

Ezt meg is kapta, sőt a híresség állítólag máris drága ajándékokkal halmozza el őt, mint például egy csaknem 9 millió forint értékű gyémánt karkötővel. Ezt Lauren a hírek szerint azután kapta, hogy megbizonyosodott a terhességéről. „Ez több, mint születésnapi ajándék, inkább azt szimbolizálja, hogy ő és a baba mindenben számíthatnak Simonra” – mondta a sztár egyik ismerőse.

lauren2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Lauren legnagyobb vágya – vagyis az, hogy válása után Simon Cowell feleségül vegye – viszont valószínűleg csak ábránd marad számára. A sztárnak ugyanis eszében sincs oltár elé állni, sem Laurennel, sem senki mással, inkább folytatná eddigi, kötöttségektől mentes életvitelét. Azt viszont elképzelhetőnek tartjuk, hogy 87 éves édesanyja, Julie mégis ráveheti őt a házasságra. Simon ugyanis mindig a mama kicsi fia marad, akit anyukája még 53 évesen is befolyásolhat.

Barátai szerint a híresség főleg attól tart, hogy támogatói elpártolnak tőle a botrány miatt, ezért páran már elkezdték őt győzködni az esküvőről, mint lehetséges megoldásról. Lauren sem adta még fel, hogy Mrs. Cowell lehessen belőle, ezért azt beszélik, ő folyamatosan „puhítja” a férfit.

A 36 éves nőt egyébként rendkívül kitartó és okos nőnek ismerik, aki tudja, mit akar, és azt el is éri. Ez a mindennapokban olyan dolgokat tekintve is igaz rá, mint például a diéta és a mozgás.

A 36 éves híresség tudatosan étkezik, és megnézi, miből mennyit szed a tányérjára. Az édességekkel óvatos, de úgy gondolja, semmit sem kell tiltólistára tennie. Ha valamit megkíván, az szerinte nem véletlen, ezért egy-egy falatot szinte bármiből elfogyaszt, legyen az csokoládé vagy éppen pizza.

Emellett a rendszeres sportot sem hanyagolja el: imád a vízben és a vízparton mozogni, de most, hogy babát vár, valószínűleg több sétát és pihenést engedélyez majd magának az intenzívebb mozgásformák helyett.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X