Főoldal > AKTUÁLIS > Így ritkán látjuk: a strandon járt Julia Roberts

Így ritkán látjuk: a strandon járt Julia Roberts

diétafogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Sokan csodálatos színésznőjének tartják, másokat

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Sokan csodálatos színésznőjének tartják, másokat pedig elsősorban szépségével varázsol el. Julia Roberts viszont jó ideje anyaszerepben érzi a legjobban magát, és szabadidejét is legszívesebben a családjával tölti – legutóbb például strandolással kapcsolódtak ki.

A híresség férjével, Dany Moderrel és három gyerekükkel, Hazellel, Phinnaeusszal és Henry-vel érkezett a malibui strandra. De míg az izmos Daniel és a három csemete élvezte a fürdést, Julia a parton maradt, fehér ingben és háromnegyedes nadrágban.

Azt nem tudjuk, vajon csak elfelejtette-e eltenni fürdőruháját, vagy a tengerparton gondolta-e meg magát, de annyi biztos, hogy végül nem öltözött át: ő volt a családból az egyetlen, aki ruhában nézte a strandolókat.

Egyébként biztosan nem arról lehet szó, hogy a 45 éves színésznő rejtegetné az alakját, hiszen büszkén mutathatná meg a testét bárhol, bármikor – egészséges életmódjának köszönhetően évek óta szuper formában van.

A Pretty Woman sztárja a rendszeres mozgás és a kiegyensúlyozott étrend híve, elmondása szerint ezek is hozzásegítették őt ahhoz, hogy életében tökéletes legyen az egyensúly. A színésznő régebben többféle diétát kipróbált, és sokáig a GI-diéta szerint táplálkozott, vagyis alacsony glikémiás indexű ételeket fogyasztott. Ennek köszönhetően a szervezetben nem következik be hirtelen a vércukorszint-emelkedés és visszaesés, ez pedig késlelteti az éhségérzet jelentkezését.

Julia manapság annyit változtatott a diétáján, hogy eldöntötte: semmit sem tagad meg magától, amit megkíván. „Imádom a kekszeket, mártásokat és a Scroppinót. Ez egy olyan olasz ital, amelyet többek közt vodkából, narancslikőrből és citromfagyiból kevernek. Egyszerűen mennyei” – árulta el korábban.

julia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Apropó olaszok: a híres színésznő Ízek, imák, szerelmek című filmje itáliai forgatása során egy kicsit túlzásba is vitte a helyi finomságok kóstolgatását, így a felvételek végeztével 3-4 kilóval többet mutatott alatta a mérleg. Ezeket a pluszkilókat a következő forgatási helyszínen, Indiában elkezdte ledolgozni, sőt ott készült fel egy félmaratoni futóversenyre is, amit végül sikeresen teljesített.

Julia a futás mellett imádja a vizet, ezért a sztáredző Kathy Kaehler összeállított számára egy komplett vízisportos edzéstervet. Belemelegítésként úszik néhány hosszt, majd egy speciális, vízi edzéshez használt övet erősít a derekára, azzal folytatva a mozgást.

A színésznő egyperces intervallumokat iktat be, amikor egy rövid szakaszt egy gyorsabb, majd egy nagyon gyors etap követ. Mindegyik egy-egy percig tart, tehát összesen három perc – ezt ötször ismétli meg. Levezetésként pedig 200-300 kalóriát éget el úszással, a tempótól függően.

A vízi gyakorlatok a sztáredző szerint azért nagyon hatékonyak, mert nemcsak több kalóriát égetnek el, mint a szárazföldi edzés, hanem azért is, mert az állóképességet és a fittséget is növelik. Arról nem is beszélve, hogy milyen változatos gyakorlatsort lehet összeállítani a víz szerelmeseinek!

Julia Roberts harmonikus, kiegyensúlyozott nőnek érzi magát, amihez szerinte az is nagyban hozzájárul, hogy családjával sok időt tölt új-mexikói farmjukon. „Nagyon békés, igazi menedék a számomra – mondta, majd hozzátette – Ott egyszerűen nem lehetünk rossz passzban. Vajon a hegyek, vagy a környezetváltozás miatt? Nem tudom. A lényeg, hogy ott minden tisztább, világosabb, mint Los Angelesben.”

Lesd el Julia kedvenc pilates gyakorlatait!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X