Főoldal > AKTUÁLIS > Íme a legfittebb sztáranyukák!

Íme a legfittebb sztáranyukák!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Gyönyörűek a filmekben, fotózásokon és a vörös szőnyegen. Imá

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Gyönyörűek a filmekben, fotózásokon és a vörös szőnyegen. Imádják hivatásukat, de életükben első és legfontosabb a család. A sztáranyukákat mindannyian kíváncsian figyeljük, vajon hogyan tudnak életük minden területén helyt állni, és alig várjuk, hogy elleshessük praktikáikat.

Egy külföldi magazin munkatársai is hasonlóan gondolkodnak, így nemrég összeállították a legcsinosabb, legfittebb sztármamik listáját, amit most te is átnézhetsz, hogy lásd, kiktől érdemes ellesni néhány hétköznapi trükköt fittséged és közérzeted javításáért.

Jennifer Garner

A háromgyerekes anyuka azért került a lista élére, mert nemcsak elviszi csemetéit a játszótérre, hanem ott minden játékban, mókában is benne van. Egy 45 perces hinta-fogócska-bújócska kombóval pedig akár 200 kalóriát is elégethet.

Trista Sutter

A tévésztárnak kevés ideje jut manapság a rendszeres edzésre, de ő mindig feltalálja magát: legutóbb akkor kapták lencsevégre, amikor kisfiát, Maxwellt emelgette a medencénél. Nézd csak a karját! Szerintünk érdemes utánozni.

Cindy Crawford

Az, hogy a szupermodell negyvenes éveiben is szexi is karcsú, részben a lányának, Kaiának köszönhető. Nem egyszer fotózták le őket, amint a tengerparton sportolnak: a homokban kocognak, vagy beszaladnak a vízbe egy kis frissítő (és szuper alakot formáló) úszásra.

sztarmami2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Reese Witherspoon

A híres színésznő nemcsak arra ügyel, hogy rendszeresen mozogjon, hanem azt is fontosnak tartja, hogy egy-egy kiegészítővel divatos lehessen a játszótéren, vagy akár a boltban is.

Jessica Alba

A kétgyermekes sztáranyuka igyekszik élete minden területén helyt állni, és megtalálni az egyensúlyt. Szerinte az a titok nyitja, hogy mindennel kell egy kicsit foglalkozni – persze az abszolút elsőbbség nála is rég férjéé és lányaiké. 

Kendra Wilkinson

A szexi modell majdnem minden nap szán időt a sportra, amit olykor labdajátékkal egészít ki. Legutóbb egy barátja kislányával fotózták le, akivel fociztak, futkároztak, vagyis szórakozva égették a kalóriákat. 

Heidi Klum

A szupermodell és üzletasszony négy gyerek anyukája, így nála a lazsálás ismeretlen fogalom. Heidi számos sportot űz csemetéivel, így például korcsolyázni is elkíséri őket, ahol fél óra alatt akár 242 kalóriát is elégethet.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X