Főoldal > AKTUÁLIS > Különös dolog derült ki a sztárok múltjából

Különös dolog derült ki a sztárok múltjából

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Hallhattunk már olyan történeteket, melyek szerint egy-egy feltörekvő tehetség

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Hallhattunk már olyan történeteket, melyek szerint egy-egy feltörekvő tehetség modellkedéssel vagy pincérkedéssel foglalkozott a nagy áttörés előtt, de számos hírességről kiderült, hogy egész mással keresték kenyerüket, mielőtt sztárok lettek.

Egy külföldi weboldal összeállította azon sztárok névsorát, akik aerobik edzőként dolgoztak, mielőtt sikeresek lettek. A listán több ismerős névvel találkozhatsz, de lesz néhány meglepetés is – lássuk, kik azok.

Eva Longoria

A Született feleségek dögös Gaby-járól köztudott, hogy kezdő színésznőként, a nagy áttörésre várva aerobikot oktatott. Az órákért kapott pénzből fizette a számláit, és így tartotta el magát, de a sok mozgás hozzájárult ahhoz is, hogy szuper alakjára felfigyeljenek a castingokon.

Jean-Claude Van Damme

A belga akcióhős izmos testfelépítését legalább annyian emlegetik, mint sikerfilmjeit. De az 52 éves sztár nem súlyzók emelgetésével kezdte a sportolást, hanem aerobik edzőként, még a nyolcvanas években. Bárcsak fotónk is lenne róla abból az időből…

Geri Halliwell

A Spice Girls egykori bombázója napjainkban is remekül néz ki. Ennek egyik oka az, hogy mindig is odafigyelt a sportos életmódra: korábban sokat tanult az aerobikról is, amit egy ideig oktatóként próbált átadni a tanítványainak. Nem tudjuk, hányan választották az óráit a mozgás miatt, és hányan azért, hogy gyönyörködjenek az alakjában…

eva2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Connie Britton

A Friday Night Lights és a Nashville című sorozat sztárjának sem volt egyenes útja a hírnévig: korábban számos színdarabban, filmben és sorozatban próbált szerepeket kapni, jó ideig mindhiába. Hogy eltartsa magát, step aerobikot oktatott, ma viszont már a színészetnek él. 

Stephen Amell

Ha nézed A zöld íjász című sorozatot, akkor biztosan magad elé tudod képzelni a főszereplő, Stephen Amell izmos alakját. Korábban viszont nem súlyzókat emelgetett, hanem aerobikot és spinninget oktatott. Valószínűleg ezért kapta meg A fiúk a klubból című sorozatban a spinning edző szerepét, ami után egyre több meghallgatáson bizonyított, és számos kisebb-nagyobb szerepet kapott.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X