Főoldal > AKTUÁLIS > Megsérült a Jóbarátok sztárja

Megsérült a Jóbarátok sztárja

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Hiába örült, hogy végre jut ideje egy kis kikapcsolódásra, és

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Hiába örült, hogy végre jut ideje egy kis kikapcsolódásra, és elutazhat a csodás mexikói üdülővárosba, Cancúnba, Courteney Cox számára balul sült el a várva várt vakáció. A Jóbarátok színésznője ugyanis balesetet szenvedett: külföldi lapok szerint a csuklóját törte el.

A 49 éves híresség állítólag elcsúszott, és kezével próbálta meg felfogni az esést. Ennek az lett a vége, hogy csuklóját törte. A diagnózist már a szállodában megtudta, majd úgy döntött, magángéppel utazik vissza Los Angelesbe, hogy saját orvosa is megnézhesse a kezét.

A baleset még augusztusban történt, de csak nemrégiben szivárgott ki az első olyan fotó, melyek a Született szinglik című sorozat és a Sikoly-filmek sztárja már gipsszel a jobb kezén látható.

Courteney már jobban van, hiszen hetek teltek el a szerencsétlenség óta, ám annyi biztos, hogy az elmúlt időszakban lassítania kellett, illetve több dologról is le kellett mondania, a mielőbbi gyógyulás érdekében.

Biztosak vagyunk például abban, hogy a sporttal is óvatosabb lett, illetve bizonyos mozgásformákat (súlyzózás, húzódzkodás, fekvőtámaszok, úszás vagy épp a biciklizés) még néhány hétig értelemszerűen nem próbálgathat újra. Viszont nem kell teljesen lemondania a mozgás öröméről: elmehet sétálni, túrázni, de néhány jóga- és meditációs gyakorlatra sem kell nemet mondania.

Ez alighanem jó hír a sztárnak, hiszen egyik kedvenc mozgásformája a Budokon jóga. Ez ötvözi a fitnesz és a jóga elemeit, illetve meditációt is tartalmaz, hogy segíthesse a belső egyensúly megteremtését. „Jó közös programnak tartjuk Jennifer Anistonnal az órákat. Élvezzük, közben pedig a stressztől is megszabadulunk” – mondta korábban Courteney.

courteney2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő vékony, izmos alakját látva nem sokan mondanák meg, hogy közelít az 50. születésnapja felé. Szerinte ezt részben szerencsés génjeinek, részben pedig a sztárok személyi edzőjének, Tracy Andersonnak köszönheti, aki neki is segít az alakformálásban. Hetente négyszer izzadnak együtt a konditeremben, de az eredmény rendkívül látványos.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a színésznő az Atkins-diétát és a vércsoport-diétát kombinálja. Kihagyja a reggelit, általában csak egy kávéval indítja a napot, majd ebédre csirkét és salátát, vacsorára pedig sovány húst és zöldségeket fogyaszt.

„De ne gondolja senki, hogy szent lennék. Alkalmanként tésztát, kenyeret, vajat, sajtot és diót is eszem, ami valószínűleg nem a legjobb ötlet” – árulta el egy korábbi interjúban a sztár, hozzátéve, hogy a pluszkalóriákat mindig ledolgozza egy kis plusz mozgással.

Courteney és a botox

Sokan meglepődnek, mennyit változtak a világsztár arcvonásai az utóbbi évek során, és ez a többség szerint egyértelműen a plasztikai sebészek számlájára írható. Courteney ugyanis állítólag egyre gyakrabban jár vissza kedvenc orvosához, és valósággal a botox rabja lett. „Ez őrültség, tudom, hol a határ” – hárította el a pletykákat a 49 éves híresség. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X