Főoldal > AKTUÁLIS > Megváltozott a rákbeteg színésznő élete

Megváltozott a rákbeteg színésznő élete

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Ha manapság Christina Applegate fotóira

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Ha manapság Christina Applegate fotóira pillantunk, bizonyára kevesen hisszük el, hogy ugyanazt a színésznőt látjuk, aki néhány éve borzalmas dolgokon ment keresztül: miután mellrákot diagnosztizáltak nála, az orvosok mindkét mellét eltávolították.

Ez 2008-ban történt, de a híresség még mindig erős érzelmekkel gondol vissza a diagnózisra, a műtétre és a gyógyulásra. „Érzelmileg teljesen összeomlottam” – mondta nemrég egy interjúban, hozzátéve, hogy azóta valamelyest hozzászokott új melleihez, de olykor hiányoznak neki a régiek.

Nem ez azonban az egyetlen változás, ami azóta végbement Christina életében. A színésznő végiggondolta, milyen feladatokkal és problémákkal néz szembe élete egyes területein, majd ezeket szépen sorjában megoldotta. Ami nem működött megfelelően, azon változtatott.

Ilyen volt például az étrendje is, amiről a közelmúltban mesélt egy külföldi életmód magazin újságírójának. „Vegetáriánus vagyok, emellett sok ízesített vizet iszom” – mondta a 41 éves világsztár. Majd hozzátette, hogy kislánya, az immár kétéves Sadie miatt is változott az étrendje.

„Nem tudom, mások hogyan tudnak főzni egy kétéves örökmozgó mellett, de nekem ez elég nehéz feladat” – árulta el nevetve. – Szerencsére a kislányomnak is jó étvágya van, és szereti az egészséges ételeket. Kedvencei a zöldségek és az olajbogyó, amit mindig kiszed a salátámból, de ezek mellett szinte bármit megeszik, amit adok neki.”

A sztáranyuka azt is elmondta, hogy általában egészséges ételek kerülnek a tányérjukra, de olykor bizony előfordul, hogy a reggeli zöld smoothie-t, proteint és zöldségeket, valamint az ebédre készített soványt húst és salátát este pizza követi.

christina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ha nincs rá időm, akkor nem csinálunk gondot abból, hogy csak gyorskaját ütök össze. De ha egy mód van rá, azért inkább felvágok néhány zöldséget és húst grillezek, hogy egészségesebb legyen a menü. Mivel otthon van egy kis kertünk, egyre több zöldséget és fűszert meg tudunk termelni magunknak” – mondta.

Christina arról is mesélt, hogy a kis Sadie születése után hogyan változott az edzésekhez való hozzáállása. „Akkor az edzőterem volt a legkevésbé fontos hely számomra. Inkább arra törekedtem, hogy eleget egyek és aludjak, hogy megfelelően tudjak gondoskodni a kisbabámról. A fogyás siettetése helyett jobban szerettem vele lenni, és megélni azokat a pillanatokat, amik többé úgysem térnek vissza” – magyarázta.

A sztár arról is őszintén beszélt, hogy még napjainkban is a gyereknevelés a legfontosabb számára, de emellett olykor felpattan otthon a szobabiciklijére, vagy személyi edzőjével kardióznak és súlyzóznak a saját edzőtermében.

„Ez nekem könnyebbség, hiszen ha a kislányom elalszik délután, van 30-60 percem, hogy sportoljak egy kicsit. Régebben spinningeltem, táncoltam vagy futottam, utána egy órát edzettem a személyi tréneremmel, heti 5-6 alkalommal. Ezt lehet, hogy folytatom, de csak ha Sadie nagyobb lesz” – árulta el.  

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X