Főoldal > AKTUÁLIS > Mentőt hívtak Nicole Kidmanhez

Mentőt hívtak Nicole Kidmanhez

diétafogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A New York-i divathetet világszerte az egyik legcsillogóbb Fashion Weeknek tartj

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A New York-i divathetet világszerte az egyik legcsillogóbb Fashion Weeknek tartják, ám idén az esemény kapcsán nemcsak a káprázatos bemutatókról és a gyönyörű modellekről cikkezett a sajtó.

Nicole Kidmant ugyanis baleset érte a Calvin Klein show-ja után, amikor a rendezvényről szállodája felé tartott – az utcán elütötte őt egy biciklis. A kerékpáron közeledő fotós valószínűleg túl gyorsan ment, hiszen mindenáron szeretett volna képeket készíteni a sztárról, és már nem tudott megállni.

A híres színésznő nagyot esett, a bokája meg is húzódott. Betámogatták a közeli hotelbe, ahol mentőt hívtak hozzá, de szerencsére az orvosok is azt állapították meg, hogy nem esett komolyabb baja. Sőt, később egy másik rendezvényen már mosolyogva pózolt a kamerák előtt.

A 46 éves világsztár harmóniát és elégedettséget sugárzott, csodálói pedig nem tudták nem észrevenni, hogy milyen remek formában van: már olyan sovány, mint évekkel ezelőtt volt, hanem inkább nőiesen vékony.

A kétgyerekes sztáranyuka ezt egyrészt kiegyensúlyozott táplálkozással éri el. Főleg bio ételeket vásárol, melyek nemcsak finomak és táplálóak, hanem vitaminokban is gazdagabbak lehetnek, mint vegyszerezett társaik. A sok vitamin és ásványi anyag pedig egészségünk és bőrünk szépségének megőrzésében is segíthet.

nicole2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A színésznő az ételek minősége és vitamintartalma mellett arra is igyekszik odafigyelni, hogy mindig rendszeresen étkezzen. Naponta legalább ötször eszik, mindig kis adagokat. „Próbálok eleget enni. Többnyire salátát, halat és némi tésztát fogyasztok, de a magas zsírtartalmú ételeket kerülöm” – árulta el korábban.

A kiegyensúlyozott étrend mellett a rendszeres mozgást is beiktatta életébe: szeret úszni, gyakran fut a szabadban, ezen kívül jógázik, és heti egy-két alkalommal szívesen teniszezik is. Személyi edzője javaslatára gyakran jutalmazza meg magát egy kis extra tenisszel, mert a tréner szerint kedvenc mozgásformánk beiktatása egy nagyon is működő jutalmazási forma, ami ráadásul egészséges is.

Edzője másik fontos tanácsát követve Nicole mindig váltogatja a könnyebb és nehezebb gyakorlatokat, illetve a kardiót és a súlyzózást. Így nem fárad el olyan hamar, és abban is biztos lehet, hogy 45-60 percnyi sporttal egész testét kiválóan át tudja mozgatni.

Nicole Kidman és a főzés

A színésznő sokáig nem volt a konyha ördöge, de az utóbbi évek során rájött arra, milyen klassz dolog a főzés. „Így mindig tudom, miből mennyit fogyasztunk a családommal, és ha jól sikerült az étel, a dicséret is engem illet” – mondta büszkén egy interjúban. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X