Főoldal > AKTUÁLIS > Merész szépség lett az egykori gyereksztár

Merész szépség lett az egykori gyereksztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Sokan már a Varázslók a Waverly-

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Sokan már a Varázslók a Waverly-helyből című sorozat epizódjait nézve is sejtették, hogy Selena Gomez előbb-utóbb gyönyörű nővé cseperedik. Nos, erre nem is kell tovább várnunk, a színész-énekesnő ugyanis nemrég szupernőiesen jelent meg a kamerák előtt.

A 21 éves híresség a Teen Choice Awards gálára érkezett úgy, mint aki egy divatmagazinból lépett volna ki. Sötétzöld, mindkét oldalon merészen felskiccelt ruháját tökéletes kiegészítőkkel párosította, ugyanis nude magassarkúja és türkiz fülbevalói még nőiesebbé és elegánsabbá varázsolták viselőjüket.

Selenát mindenki megbámulta a vörös szőnyegen. És míg egyesek azt találgatták, kivel érkezett, mások pedig arról pletykáltak, hogy vajon tényleg összejött-e a Union J fiúcsapat George nevű tagjával.

A szexi színész-énekesnő nem reagált a pletykákra, de azt a közelmúltban elárulta egy újságírónak, hogy amióta véget ért a kapcsolata Justin Bieberrel, nem igazán boldogul a fiúkkal, sem a randizással. Rajongói viszont biztosak abban, hogy Selenát hamarosan egy sármos világsztár oldalán láthatjuk majd, hiszen a vak is láthatja, milyen szuperül néz ki.

A tinisztárnak manapság tehát több ideje juthat önmagára, ezért biztosan jobban odafigyel a rendszeres sportra és az étrendjére is. Korábban voltak problémái abból adódóan, hogy nem táplálkozott megfelelően, és azt ő maga is elismerte: olykor csak egy szelet csokit tud felkapni, annyi a dolga.

Egy másik interjúban viszont arról beszélt, hogy szereti a napjait anyukája omlettjével kezdeni, amibe gomba, hagyma és sajt is kerül. Ez tápláló, finom, és egész délelőttre feltölti őt energiával. Ebédre általában egy szelet húst eszik, például pulykát vagy csirkemellet, vacsorára pedig szívesen választ olasz ételt, mondjuk egy adag lasagnát.

selena2.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A főétkezések között viszont korábban gyakran nem tudta fékezni magát, és olykor csokival, cukorkákkal vagy savanyú uborkával tömte tele a bendőjét. Ez elég messze áll a kiegyensúlyozott diétától, amivel azóta talán már megismerkedett.

Friss fotóit elnézve valószínűleg kardió- és súlyzós edzéseket, illetve jógát vagy pilatest is beiktathatott edzéstervébe, ugyanis karjai és lábai nemcsak vékonyak, hanem izmosabbaknak is tűnnek a korábbi képeken látottaknál.

Selena régebben alkalmanként edzőtermi mozgással és tánccal hozta formába magát egy-egy forgatás vagy fellépés előtt, a színpadi produkciókhoz szükséges kondit pedig kardiógyakorlatokkal tudta elérni, például még több futással, úszással vagy biciklizéssel. 

Selena és a harmónia

Harmonikus kisugárzását elmondása szerint a barátainak köszönheti: a sztárvilágból jóban van többek közt Taylor Swifttel is. „Szeretek olyan emberekkel lenni, akik megnevettetnek, és akivel hasonló a humorunk” – nyilatkozta Selena Gomez.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X