Főoldal > AKTUÁLIS > Nincs szerencséje a szerelemben: újra szingli lett a színésznő

Nincs szerencséje a szerelemben: újra szingli lett a színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Elfoglaltságaik és a távolság miatt lett vége Eva Longoria

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Elfoglaltságaik és a távolság miatt lett vége Eva Longoria és a szexi Ernesto Arguello kapcsolatának, legalábbis sajtóhírek szerint – a Született feleségek 38 éves színésznője tehát újra egyedülálló.

Pedig ez a kapcsolat igazán jól indult, és sokan azt hitték, a fellobbanó érzelmek tartósak lehetnek: a híresség idén ismerte meg Ernestót, akivel együtt is nyaraltak Európában. Felfedezték Spanyolország és Franciaország szépségeit, majd Eva találkozott barátja családjával is.

„Úgy gondolom, ők ketten egy éven belül összeházasodnak. Szerelmesek egymásba, és elválaszthatatlanok lettek” – pletykálta egy ismerősük az egyik népszerű amerikai magazinnak.

„Mindketten hisznek a szerelemben, Eva pedig házasságpárti, és annak ellenére is ismét oltár elé állna, hogy már étszer elvált. Ernie-ről sokan úgy gondolják, nagy játékos, de ez csak akkor igaz, amikor egyedül van. Ha barátnője van, akit szeret, akkor nem lép félre. Ráadásul vallásos és családcentrikus – valószínű ezekkel fogta meg annyira Evát” – tette hozzá a forrás.

A szakításhoz tehát valószínűleg nem félrelépés, vagy az érzelmek megváltozása vezetett, hanem sokkal inkább az, hogy a színésznő és kedvese nehezen viselték a távolságot és egyre több feladatukat. De az is igaz, hogy akik igazán szerelmesek, azok félre tudják tenni a munkát néhány együtt töltött óra kedvéért.

eva2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Talán az érzelmek mégsem voltak elég mélyek, vagy a szerelmesek rájöttek, mégis mást akarnak? Nem tudjuk. Annyi biztos, hogy a Született feleségek szexi Gaby-ja most ismét egyedül marad, és emiatt a fél világ sajnálja őt. Mások pedig attól tartanak, hogy a szívfájdalom az alakjára is hatással lesz, ugyanis korábban elárulta, hogy válása alatt is nagyon lefogyott.

„Az emberek többsége azt hajtogatta, hogy jobban nézek ki, mint valaha, de én soha nem éreztem magam annyira rosszul, mint akkoriban – mondta. Majd így folytatta – Nálam a lelki gondok voltak olyan megterhelőek, hogy rövid időn belül rengeteget fogytam. Ma már mosolygok rajta, de akkor érdekes volt megtapasztalni, hogy az emberek mit látnak egészségesnek. Az akkori állapotom nem volt az, már-már betegesen vékony voltam.”

Eva szerencsére úgy érzi, optimista ember, aki a jég hátán is megél, és pozitív gondolkodásának hála le tudja győzni a nehézségeket. Mindig is hitt abban, hogy nagy dolgokra hivatott, és előre tekint, mert hite szerint a jövőben még számos szuper dolog vár rá.

„Abban is hiszek, hogy ami nem válik be, azt nem szabad erőltetni. Erre remek példa, hogy egy évig vegetáriánus voltam, és szinte csak zöldségeken, salátákon, meg friss gyümölcsön éltem. Tudom, ez elég szigorú felfogás, de azt hittem, működni fog. Nem így történt. Egy idő után rádöbbentem, hogy hiányzik a hús, ezért olykor a sovány csirkemell vagy más hús is belefér az étrendembe” – nyilatkozta korábban.

Ami pedig a rendszeres mozgást illeti, Eva a sportok és a változatosság nagy rajongója. Napi másfél-két órát sportol, ügyelve arra, hogy ez soha ne legyen unalmas, rutinszerű elfoglaltság. Ha egyik nap például jógázott, másnap kardiózik, súlyzós gyakorlatokat végez, vagy úszni megy, harmadnap pedig a barátaival túrázik egyet. Egyszerű és nagyszerű, ugye?

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X