Főoldal > AKTUÁLIS > Rács mögé került a szexi sztár

Rács mögé került a szexi sztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Sokan legszívesebben messziről kerülnék a börtönöket, sőt, a legtöbb

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Sokan legszívesebben messziről kerülnék a börtönöket, sőt, a legtöbb embernek esze ágában sem lenne önként a rácsok mögé vonulni. Taylor Schilling viszont boldogan tette meg, hiszen Orange is the New Black című sorozatát egy börtönben forgatta.

„Nagyon izgatott vagyok, és örülök, hogy sokan várják a folytatást” – mondta egy interjúban, hozzátéve, hogy most úgy érzi, mintha egy álma válna valóra, és soha semmire nem volt még ennyire büszke.

„Valós emberek igaz történeteit meséljük el, szóval az egész nagyon eredeti és őszinte. Én pedig régóta vágytam már arra, hogy ilyesmit csináljak” – árulta el. Majd azt is hozzátette, hogy karaktere, Piper ott folytatja a második évadot, ahol az elsőt abbahagyta.

A legnagyobb kihívás a meztelen jelenetek forgatása volt számára, de állítása szerint még ez sem volt olyan bizarr, mert fantasztikus stábbal dolgozik együtt, akik mindenben segítettek neki. „Nem csináltam még ilyet, de amikor arra került a sor, vetkőztem. Az első alkalom kissé fura volt, de később már nem csináltam nagy ügyet belőle” – magyarázta.

De vajon milyen a 29 éves szépség a magánéletben? „Szeretem azt az embert, akivé az évek során váltam, és nemcsak mutatom, hogy elégedett vagyok magammal, hanem így is érzek” – mondta, majd elárulta, hogy jó közérzetéért és alakjáért bizony sokat tesz.

taylor2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Ha arra gondoltok, hogy gyakran diétázom és méregtelenítek, akkor tévedtek. Nálam az ilyesmi nem működik. A jóga, a tánc és a Pilates viszont igen” – árulta el. A színésznő még a főiskolán kezdett el jógázni, és annyira megszerette, hogy manapság rosszul érzi magát, ha hetente 2-3 alkalommal nem végezheti kedvenc gyakorlatait.

„A Vinyasa jóga vált be nekem igazán, de néha keverem más irányzatokkal is. A Pilatest is nagyon szeretem, hiszen az órákon érzem, hogy dolgoznak és fejlődnek az izmaim. Arra pedig csak nemrég jöttem rá, mennyire szeretek táncolni. Aktuális szenvedélyem a rúdtánc, ami még magabiztosabbá tesz. Mielőtt kipróbáltam, nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog” – mondta.

Az egészséges étkezést illetően pedig azt mondja, nincs nehéz dolga, hiszen egyrészt nincs sok ideje a forgatásokon az édességpult körül lófrálni, másrészt pedig ezeket a dolgokat nem is igazán kívánja meg, mivel évekkel ezelőtt leszokott a cukros dolgok fogyasztásáról.

„Ennek ellenére sokszor viccelődnek velem a többiek, mert mindig nassolok. De szerintem nem mindegy, hogy mik ezek a nasik: nálam általában egy maréknyi mandula vagy egy alma jöhet szóba. A főétkezések során gyakran eszem csirkét, halat vagy tofut, általában barna rizzsel, zöldségekkel vagy quinoával. Ezek nemcsak finomak, hanem ahhoz is hozzájárulnak, hogy órákra jóllakjak, és remekül érezzem magam a bőrömben” – sorolta Taylor.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X