Főoldal > AKTUÁLIS > Szakított a szőke bombázó

Szakított a szőke bombázó

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Elmondása szerint már a családalapítást és a gyereknevelést

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Elmondása szerint már a családalapítást és a gyereknevelést tervezi, de Katherine Jenkins mégis úgy döntött, befejezi kapcsolatát barátjával, Adam Bidwellel. A meglepő döntés hátterében egy jótékonysági bokszmeccs áll, amire egy névtelenül nyilatkozó ismerős szerint Adam túl sokat készült mostanság.

„A meccs szeptember 21-én lesz, és Adam minden idejét a munkában vagy az edzőteremben töltötte. Katherine emiatt szakított vele” – magyarázta a névtelen forrás. De azt nem árulta el, hogy akadtak-e már a párnak egyéb problémái, vagy az énekesnő gondja csupán az volt, hogy kedvese ideiglenesen más dolgokat helyezett előtérbe.

Az anonim ismerős arról sem beszélt, hogy Katherine próbált-e beszélni a problémáról Adammel, vagy hirtelen felindulásból hozta meg döntését. Azt mindenesetre elmondta, hogy a 33 éves sztár továbbra is baráti viszonyt szeretne fenntartani 37 éves exével. A jótékonysági bokszmérkőzésre is el akar menni, hogy szurkoljon a férfinak.

„Ugyanakkor hihetetlenül szomorú, és elég rosszul érzi most magát a bőrében, hiszen a szakítások mindig fájdalmasak” – tolmácsolta a híres énekesnő érzéseit a névtelenül nyilatkozó bennfentes, aki szerint egyébként elég sok közös van Katherine-ben és Adamben.

Elmondása szerint a walesi származású szépség nem fog még egy ilyen pasit találni, aki jó parti, helyes és sikeres, ráadásul nem érdekli az énekesnő hírneve. Nem a rivaldafényért, hanem önmagáért szerette, pontosabban szereti őt.

katherine2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Katherine viszont úgy döntött, egyedül folytatja, annak ellenére, hogy nemrég anyaságról és házasságról beszélt egy interjúban. „Az a legnagyobb álmom, hogy végre családom lehessen. De ebben a szakmában a nők elég nehezen tudják eldönteni, mikor kell egy kicsit kiszállniuk. Én már alig várom, hogy anyuka legyek. Ez szerintem csodás ajándék egy nőnek, és minden percét élvezni szeretném – magyarázta.

Katherine biztosan nem fél, hogy ha újra szerelmes lesz, és a baba is összejön, akkor majd elveszíti szuper alakját. „Nem izgulok folyton a súlyom miatt, az sem zavart, amikor több voltam pár kilóval. Számomra az a legfontosabb, hogy egészséges legyek” – árulta el egy interjúban.

„Ennek jegyében igyekszem a rendszeres étkezéseket és a mozgást is beiktatni az életembe. Csokit, kenyeret és pizzát ritkán eszem, de ha megkívánom, egy kicsit ezekből is ehetek. A Dancing With The Stars táncpróbáin beleszerettem a táncba, de a hétköznapokon leggyakrabban futni megyek, ami teljesen kikapcsol” – tette hozzá.

Így fogyott 10 kilót Katherine Jenkins

A Dancing With The Stars című táncos műsor nem egy hírességet megszabadított már súlyfeleslegétől, gondoljunk csak Kirstie Alley-re vagy Kelly Osbourne-ra. A névsort pedig azonnal bővíthetjük Katherine Jenkins nevével is, aki tavaly 10 kilót adott le a kimerítő táncórák és diétája miatt. „A műsor folyamán túl sokat fogytam, és soványan nem is szerettem magam annyira. Az egészség és a jó közérzet számomra sokkal fontosabbak” – mondta később az énekesnő.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X