Főoldal > AKTUÁLIS > Válságba került az énekesnő házassága

Válságba került az énekesnő házassága

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Amikor randevúzni kezdtek, szinte senki nem jósolt nagy jövőt Celine Dionnak és

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Amikor randevúzni kezdtek, szinte senki nem jósolt nagy jövőt Celine Dionnak és Rene Angelilnek, a férfi ugyanis a 19 éves tehetség apja lehetett volna a maga 45 évével. Ám a házaspár azóta is együtt van, immár 25 éve, és nagy egyetértésben nevelik három gyermeküket.

A világhírű énekesnő viszont nemrég egy interjúban elárulta, hogy nem volt ez mindig így: házasságuk korábban többször is válságba került. „Voltak nehéz időszakaink, tényleg nem volt mindig könnyű együtt folytatni. Renének és nekem olykor elég komoly problémákkal kellett szembenéznünk” – mondta.

Majd elmagyarázta az őt kérdező újságírónak, hogy – mivel nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is mindig együtt voltak a férjével, – a koncertek, utazások, turnék felhalmozódó feszültségét egyikük sem kezelte megfelelően.

„A legnagyobb hibánk az volt, hogy borzasztó rosszul kommunikáltunk. Míg 2006-ban egy barátnőnk meg nem tanította nekünk, hogyan fejezhetjük ki helyesen az érzéseinket, gondolatainkat, anélkül, hogy a másik lelkébe tipornánk” – mesélte.

„Szerintem ez egy olyan lecke, amit minden házaspárnak együtt kellene megtanulnia. Nekünk is megváltoztatta az egymáshoz való viszonyulásunkat: ma már nemcsak egyszerűbben tudjuk megbeszélni a dolgokat, hanem sokkal többet nevetünk, viccelődünk is. Azt szeretnénk, ha a házasságunk örökké tartana” – tette hozzá.

Erre pedig megvan az esélyük, hiszen a világsztár nem tartozik azon hírességek közé, akik egy fiatalabb, híresebb vagy gazdagabb férfiért elhagyják a szeretett személyt. Külsőségek helyett többre értékeli a szeretetet, a bizalmat és a megértést, valamint azt, hogy stabil párkapcsolatban élhet. Sőt, ikreik születése óta még inkább úgy érzi, minden a helyére került az életében: immár anyaként is mindent elért, amire csak vágyott.

celine2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Miután 2010 októberében megszületettek az ikrek, Eddy és Nelson, Celine teljesen átadta magát a rég várt boldogságnak, ezért sokak által irigyelt alakjának visszanyerését sem sürgette. „Nem érdekel az alakom, egy kicsit sem foglalkozom azzal, hol vannak rajtam pluszkilók. Diétázni pedig nem tudok, és nem is akarok, hiszen szoptatom a kisbabáimat” – mondta alig egy hónappal fiai érkezése után.

A 2011 februárjában rendezett Oscar gálán viszont ámulatba ejtette a világot, hiszen vékony volt, szexi és sugárzóan boldog. „Nincs ebben semmi trükk. Anyuka vagyok, aki ráadásul nem egy, hanem két kisbabát lát el. Nem csoda, ha gyorsan leolvadtak rólam a kilók. Egyébként is szerencsésnek mondhatom magam, hiszen sosem voltam hízásra hajlamos” – magyarázta egy interjúban.

A világsztár később azt is elárulta, hogy képtelen lenne végigcsinálni egy-egy zsúfolt napot, ha nem enne rendesen. „Nem vagyok képes csupán salátán és nyers zöldségeken élni, hiszen aktív, dolgozó anyukaként tápláló ételekre van szükségem, melyek egész napra energiával látják el a testem. Azt mindig megnézem, miből mennyit eszem, de nem diétázom” – mondta. Majd hozzátette, hogy az egész napos rohanás után edzeni nincs ideje, viszont egy-egy szabadnapot szívesen fordít golfozásra.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X