Főoldal > AKTUÁLIS > Vége Gwyneth Paltrow házasságának?

Vége Gwyneth Paltrow házasságának?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Időről időre felröppennek a pletykák, melyek szerint Gwyneth Paltrow és Chris Martin h&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Időről időre felröppennek a pletykák, melyek szerint Gwyneth Paltrow és Chris Martin házasságának vége. Nos, most olaj a tűzre, hogy nemrég a színésznő is kapcsolatuk válságáról beszélt egy interjúban.

„Majdnem 10 éve vagyunk házasok, és ez idő alatt nemcsak fantasztikus időszakaink voltak, hanem bizony szörnyű napjaink is” – mondta, majd hozzátette, hogy az utóbbi hetek, hónapok sem sikerültek a legfényesebben. Szerinte csak azért nem váltak még el Chrisszel, mert helyzetük hasonló a szülei példájához: soha nem egyszerre akartak válni.

„Ha két ember ugyanakkor mondja ki, hogy külön akarják folytatni, elválnak. De ha nem, akkor együtt mennek tovább az úton, és rendbe tudják hozni a dolgokat” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy férjével a rendszeres nézeteltérések ellenére is jó a kapcsolata, hiszen az évek során barátokként is megtanultak helyt állni.

„Emellett úgy érzem, elég embert veszítettem már el életem során. Az első unokatesómat, a legjobb barátomat… elég szívszorító és nehéz helyzetet éltem már túl. Ezek erősebbé tettek, és megtanítottak arra, milyen fontosak az együtt töltött pillanatok” – magyarázta.

Sokak szerint ezért nem valószínű, hogy Gwyneth és férje a közeljövőben tényleg bejelentenék a válást, mások viszont biztosak abban, hogy ez a házasság már nem működik sokáig. Részben azért, mert a hírek szerint a 41 éves színésznő és a gyerekek Chris nélkül költöznek vissza Los Angelesbe.

Így viszont elég messze lesznek a családfőtől, akit nem is láthatnak majd túl gyakran, hogy a sztárpár végleg eltávolodhat egymástól. Érdeklődési körük mindig is sokban különbözött – erre jó példa az, hogy Chris nem jelent meg Gwyneth-tel és a gyerekekkel azon a New York-i könyves rendezvényen, ahol szeretettel várták őket.

gwyn2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A rajongók egy része attól tart, hogy Gwyneth túlságosan lefogyhat, ha most nehéz időszak következne az életében. A makrobiotikus diétájáról, majd gluténmentes étrendjéről ismert színésznő sokak szerint hajlamos elveszíteni az étvágyát, ha problémák adódnak az életében.

A világsztár viszont azt állítja, hogy bár odafigyel arra, mit eszik és mikor, semmilyen okból nem mondana le az evés és a finom falatok élvezetéről. Reggelire általában zöldséges omlettet vagy füstölt lazacot eszik, olykor egy kis szardíniával, avokádóval és gluténmentes kenyérrel kiegészítve, majd a nap folyamán is hasonló dolgokat fogyaszt, sok friss gyümölcslével és szénsavmentes ásványvízzel leöblítve.

És annak ellenére, hogy sokan kritizálják azért, mert gyerekei elé is ilyen ételeket tesz, Gwyneth úgy érzi, jól döntött, amikor az egész családot erre az étrendre állította át. Azt mondja, gyerekei egészségesek, aktívak, boldogok és kiegyensúlyozottak. Neki pedig anyukaként kötelessége azon fáradozni, hogy ez így menjen tovább.

A színésznő nemcsak a diétára, hanem a megfelelő edzésprogramra is odafigyel. Ebben a sztáredző Tracy Anderson segít neki, akivel a tánc és az aerobik elemeit is beépítik 10 naponta változó edzésprogramjába. Emellett a szőke híresség rendszeresen jógázik is, ami tapasztalatai szerint testét, lelkét és gondolkodását is formálja.

Íme egy 10 perces összeállítás Gwyn edzéstervéből:

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X