Főoldal > AKTUÁLIS > 3 lépés: lesd el a sorozatsztár álomalakjának titkát!

3 lépés: lesd el a sorozatsztár álomalakjának titkát!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Ha nézed a Botrány (Scandal) cí

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Ha nézed a Botrány (Scandal) című sorozatot, biztosak vagyunk benne, hogy te is ötpercenként sóhajtasz fel: bárcsak olyan alakod lenne, mint a főszereplő Olivia Pope-ot alakító Kerry Washingtonnak. Igazunk van?

Nos, az álomalakot Kerry-nek sem adták könnyen, de elérte, és meg is tudja tartani. Hogy mégis hogyan? Arról edzője, Nonna Gleyzer beszélt egy külföldi magazinnak, mi pedig 3 pontba összefoglaljuk a sztártréner mondanivalóját, hogy a tanácsait követve neked is elérhető legyen a színésznőéhez hasonló szuper alak.

1. Figyelj a tested jelzéseire!

„Módszerem kíméletes a testnek, mégis nagyon hatékony, hiszen az alakunk erősebb és izmosabb lesz. Mindig azt mondom az ügyfeleimnek, hogy figyeljenek magukra, és hallgassanak a testükre, hiszen saját magunk legjobb orvosai mi vagyunk” – kezdte a beszélgetést Nonna.

„Ha a gyakorlatok vagy bizonyos mozdulatok nem esnek jól neked, akkor ne csináld, mert ez azt jelenti, hogy nem felelnek meg a tested igényeinek. Mindig választhatsz másik gyakorlatot, amivel ugyanazt az izomcsoportot mozgatod át, csak valahogy jobban esik neked. Én egyébként nem izomcsoportok, hanem az egész test átmozgatásában hiszek” – folytatta a sztáredző, aki személyre szabott Pilates órákat tart ügyfeleinek.

kerry2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

2. Haladj lentről felfelé!

Nonna hat éve dolgozik együtt Kerry Washingtonnal, aki elmondása szerint nagyon céltudatos, szorgalmas és elszánt. Ha edzésre kerül a sor, csak arra koncentrál, és nem hagyja, hogy más dolgok eltereljék a figyelmét. „Heti 3-4 alkalommal 60 percre képes minden mást félretenni” – árulta el.

Az edző azt is elmondta, hogy az órákon lentről felfelé haladva mozgatják át a színésznő testét. Először a vádlit, a lábakat, belső combot és a feneket formáló gyakorlatok jönnek, majd az alhas izomzata, ami többek közt a test stabilitását és a tartást is javítja.

Ezt követik a felkarok, a tricepsz, majd egy kis bicepsz-erősítés, legvégül pedig a hát izmainak erősebbé, rugalmasabbá formálása. „Ez is hozzájárul Kerry szép tartásához, nőies, erős, de elegáns kisugárzásához” – sorolta.

3. Erre ügyelj az étkezésnél!

Nonna szerint Kerry mindig is egészségesen táplálkozott, kedvencei a zöldségek, gyümölcsök, friss saláták és sovány húsok, de nagyon szereti például a vegán protein shake-eket is.

„Kis adag ételeket fogyaszt minden nap, amikre akkor is szakít időt, ha épp egy 16 órás forgatási napot csinál végig. Emellett sok kókuszvizet iszik, ami káliumban gazdag, hidratálja a szervezetet, és a zsírégetést is segíti. Kerry-nek nap mint nap a legjobb formáját kell hoznia, és segítek neki abban, hogy ez így is maradjon” – tette hozzá Nonna Gleyzer. 

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X