Főoldal > AKTUÁLIS > 5+1 tipp a gyönyörű sztártól, hogy neked is álomalakod legyen!

5+1 tipp a gyönyörű sztártól, hogy neked is álomalakod legyen!

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! 18 évesen sikeres sportoló, de lehetne akár modell vagy dietetikus is, Kiana Fores

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

18 évesen sikeres sportoló, de lehetne akár modell vagy dietetikus is, Kiana Fores ugyanis mindent tud az egészséges életmód előnyeiről, a helyes táplálkozás és a rendszeres mozgás fontosságáról. Tippjeit, tanácsait nemrég az egyik külföldi magazinnal is megosztotta, ezekből idézzük most fel neked a legszuperebbeket. Megfogadod őket? Hidd el, nem lesz nehéz dolgod!

1. Legyen a sport a szenvedélyed

Kiana 8 éves kora óta szörfözik, ami jóval több számára, mint egy jó kis hobbi. „Már 10 hónapos koromban elkísértem apukámat szörfözni, és állítólag nagyon élveztem, de 8 évesen szerettem bele igazán ebbe a mozgásformába. Hawaii-ról származom, ahol ez a sport egy életstílus… nekem pedig a szenvedélyemmé vált. Ha te is így érzel valamilyen mozgásformával, akkor a hét minden napján lelkesen fogsz edzeni, és biztosan nem lesz baj az alakoddal” – nyilatkozta.

2. Mozogj magad miatt

A szörfös szerint csak akkor lesz hatékony az edzés, ha magad miatt kezded el, vagy folytatod. „Amikor suliba jártam, reggelente 5:50-kor keltem. Senki nem kényszerített erre, de én fontosnak tartottam. A gimiben pedig mindig az órák után mentem ki a partra. Mostanság napi kétszer, vagy háromszor szörfözöm. Imádom az óceánt, és ez az életem” – mondta.

3. Törekedj a változatosságra

Ha napjait csak és kizárólag a szörfözés töltené ki, szinte biztos, hogy Kiana egy idő után egyre kevésbé vágyna vissza a deszkára. „Más mozgásformákkal is kiegészítem az edzéseket, nagyon szeretek például futni, túrázni, bringázni, kick-bokszolni és jógázni is” – árulta el. 

kiana.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

4. Szeresd a smoothie-kat

Kiana egészségesen táplálkozik, imádja például a nyers halat, a zöldségeket és a friss salátát. Reggelije általában görög joghurt, zöld tea, müzliszelet és banán, de legnagyobb kedvencei a smoothie-k. „Egy kis banán, mandulatej, mogyoróvaj, joghurt, és már kész is a kedvenc smoothie-m. Ennek egyszerűen nem tudok ellenállni” – mondta.

5. Víz kívül, belül

A csinos híresség elárulta, hogy szó szerint a bőrén érzi, ha nem iszik elég vizet. „Furcsa ez, hiszen egész nap víz vesz körül” – tréfálkozott, hozzátéve, hogy egyébként rengeteg szénsavmentes ásványvízzel hidratálja és méregteleníti szervezetét. 

+1 tipp: maradj mindenben természetes

A szörfös lány a természetesség híve, amit öltözködésében és a sminkelésben is követ. „Nem igazán szeretek sminkelni, de ha mégis kifestem magam, csak egy kis színezett hidratáló krémet, szempillaspirált és natúr hatású ajakápolót használok, amit a nap végén gondosan lemosok” – árulta el.

Fotó: Pinterest


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X