Főoldal > AKTUÁLIS > 5 tuti tipp: így fogyott le a szülés után a híres színésznő

5 tuti tipp: így fogyott le a szülés után a híres színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Malin Akermannek már nemcsak dolgozó

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Malin Akermannek már nemcsak dolgozó nőként és feleségként, hanem bizony kisgyerekes anyukaként is meg kell állnia a helyét, és ő köszöni szépen, remekül boldogul – egy külföldi magazinnak adott interjújában legalábbis mosolyogva, lelkesen beszélt az életében bekövetkezett változásokról, és az új egyensúlyáról.

„Eleinte természetesen nem volt könnyű összeegyeztetni a szerepeket. Minden napunk zsonglőrködés a feladatok és a családi teendők közt, de végül is úgy érzem, mindent jól kitaláltunk, megszerveztünk, és most csak még jobban értékelem a szeretteimmel töltött szép pillanatokat” – árulta el a Watchmen, a Hippi-túra, a Mindörökké rock című filmek és a Trophy Wife című sorozat sztárja.

A 35 éves híresség számára ezek a hétköznapi kis csodák jelenthetik áprilisban született kisfia, Sebastian egy-egy mosolyát, vagy épp az is, ha van pár nyugodt perce arra, hogy munka közben leüljön, és belekanalazhasson kedvenc mangós joghurtjába. Az viszont nem csoda, hogy ilyen jó formában van – a magazinnak elárulta, milyen kisebb-nagyobb trükkökkel fogyott le a szülés után.

1. Tarts egészséges nasikat a hűtőben!

Te is tapasztaltad már, hogy amikor nincs a közeledben csoki, el is feledkezel róla, és nem kívánod? Nos, a színésznő is így van ezzel. „Egészséges nasikkal tömöm tele a hűtőt otthon, és a forgatáson is, ezért általában tápláló finomsággal csillapítom az éhséget” – mondta.

2. Maradj aktív!

Malin várandósan sem állt le a mozgással, és a baba születése után sincs számára megállás: gyakran mozog a barátaival a szabadban, de Pilatesre is rendszeresen jár. „Szeretem a változatosságot: eddig is számos mozgásformát kipróbáltam a tánctól a jógáig, és azt hiszem, ezt így fogom folytatni” – árulta el korábban.

malin2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

3. Szerezz edzőpartnert!

„Fontos, hogy aktív maradjak, miközben jól is érzem magam. Mivel Los Angelesben majdnem mindig süt a Nap, szinte bármikor felhívhatom a barátnőimet, és elmehetünk túrázni. A férjem pedig imád sétálni esténként, ahová gyakran a kisfiunkat is magunkkal visszük. Így lesz a mozgásból tulajdonképpen családi program” – magyarázta.

4. Mindig egyél rendesen!

Nincs annál rosszabb, mint amikor éhesen próbálsz teljesíteni – Malin szerint ez tartósan nem is hozhat sikereket. Ezért ő a kiegyensúlyozott étkezésre esküszik, és mindig eleget eszik. „A reggelim általában smoothie, amit 20 perccel később zabpehely vagy omlett követ. Az ebédem saláta és sovány hús, vagy egy kis adag tészta, amit imádok. Vacsorára pedig halat, zöldségeket vagy barna rizst eszem. Nagy kedvenceim még a lencseleves és a quinoa” – mondta.

5. Kényeztetés? Engedélyezd magadnak!

Ha úgy érzed, nem bírod tovább egy kis kényeztetés nélkül, a színésznő szerint nem is kell megtagadnod magadtól. „A testednek és a lelkednek is szüksége van rá, miért mondanál hát nemet? Az én kedvencem a Nutella, amit üvegből, kanállal szoktam enni. De a mértéktartásra próbálok odafigyelni” – árulta el mosolyogva.

Nézd meg, melyek Malin kedvenc gyakorlatai!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X