Főoldal > AKTUÁLIS > A hét wellness pasija: Keanu Reeves

A hét wellness pasija: Keanu Reeves

egészséggasztrosztárwellness
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Honnan ismerheted? Ha Keanu, akkor Mátrix, Az

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Honnan ismerheted?

Ha Keanu, akkor Mátrix, Az ördög ügyvédje, Ház a tónál, de a 49 éves színészt ezeken kívül is számtalan hollywoodi moziban láthattad. Játszott például a Féktelen folyó, a Holtpont, a Drakula, a Féktelen Minnesota, az Édes november és a Constantine – A démonvadász című filmekben is, a 47 Ronin című produkciót pedig Budapesten forgatta 2011-ben.

Mitől olyan szívdöglesztő?

Ki tudna ellenállni ennek a férfias kisugárzásnak és ezeknek a szomorú szemeknek? Ráadásul a sármos színész teste sem épp rossz látvány – vékony, izmos alkata megőrzése érdekében rendszeresen sportol és egészségesen táplálkozik.

keanu2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Tudtad róla?

Keanu mindene a mozgás, és szinte minden mozgásformát ki is próbál a jéghokitól a korcsolyán és a lovagláson át a táncig, vagy épp a szörfözésig. „A sport a mindennapjaim része, nem tudnék létezni nélküle” – mondta egy interjúban, amikor hobbijairól kérdezték.

Csillagjegye: Szűz

Családi állapota: Miután 2001-ben elhunyt a szerelme, Jennifer Syme, a színész sokáig nem találta a boldogságot. Idén nyáron egy ismeretlen lánnyal látták őt, épp ezért sokan remélik, hogy vele végre révbe ér.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X