Főoldal > AKTUÁLIS > Átlátszó csipkében fotózták le a 43 éves színésznőt

Átlátszó csipkében fotózták le a 43 éves színésznőt

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Sokan még ma is azt gondolják, hogy a

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Sokan még ma is azt gondolják, hogy a nők a húszas-harmincas éveikben igazán dögösek, aztán a negyvenes éveikben ez már a legtöbbeknek nem sikerülhet – vagy ha próbálkoznak is, a végeredmény igencsak erőltetett lesz.

Nos, ez a vélemény szerintünk ma már nem állja meg a helyét, hiszen számos színésznő és énekesnő példája is mutatja, hogy egy nő a negyvenes éveiben is lehet ellenállhatatlan és szexi. Elég csak Tina Fey-re nézni, aki fantasztikusan festett egy washingtoni díjátadó gálán.

A stúdió és a Saturday Night Live sztárja egy fekete, felül átlátszó csipkeruhát viselt a rendezvényen, ahol tavaly ő kapta a Mark Twain-díjat, idén viszont a meghívottakkal együtt örült a 80 éves Carol Burnett győzelmének.

A sorozatsztárt nagyon sokan megdicsérték a gála helyszínén, később pedig a lapok és a kommentelők is elismerően írtak róla. Sokaknak tetszett a ruhaválasztás, mások szerint pedig a kevésbé feltűnő ékszerek és fekete kiegészítők is telitalálatnak bizonyultak.

Persze az a kérdés is felmerülhet, hogyan őrzi az alakját a 43 éves színésznő. Nos, szerinte három fontos dolgot kell szem előtt tartani: a rendszeres sportot, az egészséges táplálkozást, és azt, hogy soha ne legyen túl szigorú önmagához.

Ami a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozást illeti, Tinának szerencséje van, ugyanis a legnagyobb kedvencei nem egészségtelen finomságok: imádja a zöldségeket, így például sok babot és kelkáposztát fogyaszt.

„De olykor a fehér bevonatú tortáknak sem tudok ellenállni… imádom azt a klasszikus esküvői tortára emlékeztető krémet, egyszerűen mennyei. Az esküvőkön majd vadászom a magukra hagyott tortaszeletekre” – viccelődött egy interjú során.

tina2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Az edzésekről pedig elmondta, hogy bár nagyon szeret sportolni, a forgatási napokon nehezen talál időt és lehetőséget a mozgásra, mert akkor 14-16 órákat dolgozik. „Ha pedig hazamegyek, a családommal akarok lenni, mint bárki más” – mondta.

„De sokkal jobban érzem magam a bőrömben, amikor nem forgatok, és felkereshetem a személyi edzőmet. Ez sajnos sokkal ritkább, mint szeretném. Olyankor az egész testemet átmozgatjuk, elsősorban a BOSU labdával végzett gyakorlatoknak köszönhetően” – árulta el.

A BOSU a „Both Sides Up” angol kifejezés rövidítése. Magyarul körülbelül annyit jelent, hogy „mindkét oldala használható”: egy nagy, félbevágott labdát képzelj el, aminek a puha, rugalmas labda részével, és a kemény, úgynevezett platform részével is különféle gyakorlatokat végezhetsz. Hasznos, mert növeli a stabilitást, fejleszti az erőnlétet és az állóképességet, emellett még hajlékonyabbá is tesz.

Tina nemcsak élvezetesnek tartja ezeket az edzéseket, hanem hatékonynak is, mert elmondása szerint az egész testét átmozgatja, miközben sem unalmasnak, sem kimerítőnek nem érzi ezeket az alkalmakat. „Ezen kívül ha van egy szabad órám, sétálni szeretek legjobban. Ilyenkor rácsodálkozom a városra, és gondolkodni is jobban tudok” – árulta el.

Tina tanácsa a mai 25 éveseknek:

„Mindig higgyetek a megérzéseitekben! Ha valami fura, kérdőjelezzétek meg, vagy mondjatok rá nemet. A másik tanácsom pedig az, hogy legyetek bátrak, merjetek tehetségesek, viccesek és szexik lenni” – mondta Tina Fey egy külföldi lapnak adott interjújában.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X