Főoldal > AKTUÁLIS > Bikiniben mutatta meg babapocakját a műsorvezető

Bikiniben mutatta meg babapocakját a műsorvezető

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Talán sosem volt még ilyen jókedvű, felszabadult és energikus a brit műsorvezető

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Talán sosem volt még ilyen jókedvű, felszabadult és energikus a brit műsorvezető, Laura Hamilton, aki most várja első gyermekét. A híresség annyira jól érzi magát a bőrében, hogy még egy babaváró utazásra is vállalkozott: férjével a közelmúltban Barbadoson készültek fel arra, hogy hamarosan szülők lesznek.

„November 11-én érkezik a baba, tehát már csak kicsit több mint 4 hetem van hátra a szülésig. Nagyon izgulok, de a férjemmel, Alexszel mindennél jobban várjuk a kisbabánk érkezését” – nyilatkozta A Place In The Sun műsorvezetője. 

Laura egyedül azon szomorodott el, hogy sokan támadták őt a barbadosi utazás miatt. „Persze, a forróságot nagyobb pocakkal nehezebb elviselni, de az estéket leszámítva, amikor az éttermekben nem volt légkondi, nem szenvedtem jobban a melegtől, mint mások” – állította.

Ezután amiatt is magyarázkodásra kényszerült, hogy újabb utazásra vállalkozik, immár nyolchónapos terhesen utazik Spanyolországba. „Nem érzem ezt annyira nagy dolognak. Ha pedig idő előtt megindulna a szülés, még örülnék is neki – állítólag az egészségügyi ellátás elég jó arrafelé” – tréfálkozott a híresség.

Egyébként elmondása szerint a terhessége új kihívás az életében, de nagyon élvezi. Nem voltak rosszullétei, és túlzottan nem is kívánós. Tapasztalatairól a Hello! magazin weboldalán írt blogjában, amivel az volt a célja, hogy tapasztalatait és gondolatait megosztva segíthessen a többi kismamának is.

A Dancing On Ice 2011-es versenyzőjének több dolog is fejtörést okozott eleinte, ilyen volt például a megfelelő táplálkozás kérdése is. „Ha várandós vagy, mindenkitől azt hallod, hogy kettő helyett kell enned – írta, majd hozzátette – a legfontosabb, hogy a megfelelő ételeket fogyaszd, és egyél mindig eleget.”

laura2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Laura az ismert brit dietetikus, Amanda Hamilton tanácsait kérte, melyeket később megosztott blogja olvasóival is. „A kalcium, a vas, a protein, a jó zsírok és az Omega-zsírsavak megfelelő bevitele lényeges a baba egészséges fejlődése szempontjából. Emellett a vitaminok és a babavíz fogyasztásának fontosságát is kiemelném” – áll a blog egyik bejegyzésében.

A műsorvezetőnek szerencsére nem kellett lemondania kedvenceiről, a bio gyümölcsökről és zöldségekről, melyek közül elsősorban spenótot, brokkolit, leveles zöldségeket és babot fogyasztott gyakran. Sós rágcsálnivalók helyett pedig egy-egy friss hozzávalókból összedobott salátával kényeztette magát, amire citromot facsart, hogy több C-vitaminhoz jusson, és a zsírégetést is fokozza.

Ami pedig a mozgást illeti, Laura azt tanácsolja, hogy a kismamák ne legyenek túl szigorúak magukhoz, és csak annyit sportoljanak, amennyit kellemesnek éreznek. Ő legszívesebben sétál vagy úszik, de valószínűleg a kismamajógát is kipróbálja.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X