Főoldal > AKTUÁLIS > Bikinifelső nélkül napozott a szupermodell

Bikinifelső nélkül napozott a szupermodell

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A britek egyik kedvenc szupermodellje, Kate Moss nem

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A britek egyik kedvenc szupermodellje, Kate Moss nem nevezhető szégyellősnek, ugyanis nyaralásai során elég gyakran ledobja bikinifelsőjét, és csak egy apró alsóban élvezi a napsütést és a meleget.

Így volt ez legutóbb is, amikor Jamaicán töltődött fel: a partra még kétrészes fürdőruhában érkezett, de gyorsan megszabadult annak felsőrészétől. Talán a csíkmentes barnulás érdekében döntött így, de az is lehet, hogy a közelben ólálkodó fotósok figyelmét akarta felkelteni.

Erre egyébként fürdőruhában is megvan minden esélye, ugyanis alakja 20 évnyi modellkedés után, 39 évesen is szuper. Bár az utóbbi időben felszedett néhány kilót, és látszik, hogy nem tölti minden szabad percét az edzőteremben – ehhez elég karjait és a hasát megnézni –, rajongói mégis örülnek, hiszen kedvencük sokkal egészségesebbnek és nőiesebbnek néz ki, mint néhány évvel ezelőtt, amikor élő csontvázra hasonlított.

Kate akkoriban büszkén állította, hogy nagyon szereti vékonyságát, amivel akaratán kívül számos bizonytalan lány egészséges testképről alkotott elképzelését rombolta tovább. Ezt később nagyon megbánta, és hangsúlyozta, hogy senki számára nem szeretne rossz példát mutatni.

kate2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ennek jegyében sokkal jobban figyel magára, az egészségére és a helyes táplálkozásra is, amiről egy interjúban is beszélt. „Reggelire általában gyümölcsöt, probiotikus joghurtot és egy szelet teljes kiőrlésű pirítóst eszem. Ebédre és vacsorára pedig sovány hús, grillcsirke vagy hal a menü friss salátával” – árulta el. A nap folyamán kis adag ételeket fogyaszt, de a zsíros és sült falatkákat mindig kerüli.

A 169 cm magas modell a sportra is igyekszik időt szánni. Ha csak teheti, mozog valamit, kitűzött célja heti négyszer másfél óra edzés, amit általában be is tart. Ez egyrészt intenzív kardió, például futás, spinning, lépcsőzés vagy ugrókötelezés, másrészt súlyzós gyakorlatok elegye.

A világsztár a jóga és a pilates nagy rajongója is, ezért heti egy-egy alkalommal szeret ezekre is eljárni. A jógaórákat pedig szívesen fejezi be egy kis meditációval, ami nemcsak relaxálni segít, hanem abban is, hogy egyensúlyba hozza testét, lelkét, szellemét.

Kate és a szabadidő

Míg régen elsősorban partizás jelentette számára a „minőségi” szabadidőt, az utóbbi években inkább lányával, a 11 éves Lila Grace-szel kapcsolódik ki, méghozzá ha lehet, aktívan: Jamaicára is együtt utaztak el, ahol anya-lánya nyaralásuk keretében úsztak és kajakoztak is.

Fotó: dailymail.co.uk


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X