Főoldal > AKTUÁLIS > Elcsúfították a világszép modellt

Elcsúfították a világszép modellt

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Cara Delevingne neve manapság talán sz&

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Cara Delevingne neve manapság talán számodra is egyet jelent a szépséggel, a bájjal és az egyediséggel a divatvilágban. Ám a gyönyörű modell nem mindig és mindenhol jelenik meg kifogástalanul…

Legutóbb sokak szerint kifejezetten elcsúfítva fotózták őt le, amikor a New York-i divathéten, Marc Jacobs divatbemutatóján egy elég előnytelen, fiús, szőke parókát viselve lépett a kifutóra.

A rajongók úgy vélik, a póthaj nem volt épp a legjobb választás, főleg Cara szépséges fürtjeit ismerve, de sokak szerint ez a nem mindennapi frizura csak még karakteresebbé tette a modell arcát, és még inkább kiemelte gyönyörű szemeit.

Nem a 21 éves szépség volt az egyetlen, aki parókát viselt a divatshow-n – fogalmazzunk inkább úgy, hogy ez egyen viselet volt a modellek számára. A fiatal híresség a színfalak mögött egyik legjobb barátnőjével, Georgia May Jaggerrel fotózkodott, aki hasonló póthajjal a fején pózolt.

A modellek számára teljesen természetes átváltoztatásokat Cara nagyon jól viseli, sőt, minden munkájából igyekszik valamit tanulni. Van is kiktől, hiszen annak ellenére, hogy nagyon fiatal, máris olyan világmárkákkal dolgozik együtt, mint a Burberry, a Chanel, a DKNY vagy a Victoria’s Secret.

cara2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

De nem dőlhet hátra elégedetten, hiszen – mint minden sztárnak, neki is – új célok és lehetőségek lebegnek a szemei előtt. Ezekhez pedig nélkülözhetetlen, hogy remek formában tartsa magát.

A diétát nem veszi túl szigorúan, hiszen csak 21 éves, és rengeteget rohangál, ezért a kilók nem igazán tapadnak rá. Az viszont sokakat meglepett, hogy a Victoria’s Secret divatbemutatója előtt gyorséttermi kosztot ebédelt és pizzát vacsorázott – ez a rajongók szemében nehezen egyeztethető össze egy modell imidzsével.

Cara viszont laza lány, aki semmiből sem csinál nagy ügyet. Igyekszik egészségesen táplálkozni, de nem görcsöl rá, ha épp nem úgy alakulnak a dolgok. „Ha több lehetőségem van, a kevesebb kalóriatartalmú ételt választom, például csokis keksz helyett gyümölcsszeleteket, sült krumpli helyett pedig salátát eszem” – árulta el egy interjúban.

És bár elfoglaltságai mellett a sportra nincs mindennap ideje, azért arra ügyel, hogy a mozgást az élete részévé tegye. Erre azt mondja, elsősorban azért van szüksége, hogy mindig ilyen fitt és energikus maradhasson, illetve, hogy hatékonyan felvegye a küzdelmet az életmódjával járó stresszel.

Kíváncsi vagy, mit rejt Cara táskája? Most belekukkanthatsz!

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X