Főoldal > AKTUÁLIS > Elvesztette szexepiljét az ismert színésznő

Elvesztette szexepiljét az ismert színésznő

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Akik odavannak Sofia Vergaráért, azok a

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Akik odavannak Sofia Vergaráért, azok a színésznő szexi kisugárzása mellett valószínűleg a hollywoodi átlagnál teltebb idomait is gyakran dicsérik. Vagyis könnyen lehet, hogy már csak dicsérték, mivel a híresség a róla készült friss fotók tanúsága szerint lassan elveszíti védjegyének számító alakját.

A 41 éves sztárt legutóbb akkor kapták lencsevégre, amikor a Jimmy Kimmel műsorának felvételére sietett, és a bámészkodók és a fotósok legnagyobb meglepetésére sokkal vékonyabbnak tűnt, mint korábban.

Ez egyesek szerint csak annak köszönhető, hogy sötét farmere és fekete pólója optikailag karcsúsította őt, ráadásul fekete magassarkúja is hozzájárult a még előnyösebb képhez. Mások szerint viszont Sofia tényleg látványosan lefogyott mostanában, aminek egyik oka az lehet, hogy diétáját minden eddiginél komolyabban veszi.

Az Emmy-díjátadó gála után például csak egy harapást engedélyezett magának egy sajtburgerből, amit a Modern család című sorozat színészeivel osztott meg. „Jimmy Fallon buliján voltunk, és valóságos csatát kellett vívnunk ezért a finomságért. A végén mindnyájunknak egy falat jutott belőle” – árulta el egy interjúban. 

A szexi híresség korábban megnyugtatott mindenkit, hogy elsősorban a kiegyensúlyozott étrendre esküszik. „Nem viszem túlzásba sem a diétát, sem az edzést, sem semmi mást, inkább odafigyelek a dolgokra, és igyekszem egészségesen élni” – árulta el.

Az utóbbi időben viszont úgy tűnik, mintha a szokottnál is jobban odafigyelt volna, vagy több időt töltött volna sporttal. „Legalább heti három alkalommal mozgok, de a legritkább esetben megyek edzőterembe, mert nem szeretem a konditermek hangulatát” – magyarázta egy régebbi interjújában.

sofia2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Majd hozzátette, hogy súlyemelés vagy futás helyett szívesebben hódol kedvenc mozgásformájának, a táncnak. „Van egy kedvenc tanárom, aki egy-egy órát táncol velem. Ez hozzájárul ahhoz, hogy az alakom mellett a jókedvemet is megőrizhetem” – mondta.

Sofia egyébként büszke arra, hogy van benne valami különleges, valami más. „Talán részben ennek is köszönhetem a karrieremet, de nem bánom, és nem szeretnék megváltozni. Abban hiszek, hogy úgy vagyok jó, ahogy vagyok” – nyilatkozta.

Sofia tanácsa: bízz a testedben!

A világsztár szerint fontos, hogy kiegyensúlyozott étrendet kövess, vagyis mindenből egyél egy kicsit, amit megkívánsz. „Én például imádom a halat, a friss zöldségeket és salátákat, de a vörös húsnak nem szeretem az ízét, ezért nem eszem. Desszert nélkül viszont nem bírom. Ha nem ettem édességet, úgy érzem, nincs vége az étkezésnek. Szerintem fontos, hogy bízz a tested jelzéseiben, és egyél mindenből, amit csak kívánsz, de mértékkel!” – mondta.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X