Főoldal > AKTUÁLIS > Ez is Victoria Beckham?

Ez is Victoria Beckham?

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Bár ritkán látjuk mosolyogni,

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Bár ritkán látjuk mosolyogni, Victoria Beckham rendre igyekszik bebizonyítani, hogy jó fej és humoros. Ezt az oldalát legutóbb a Twitteren mutatta meg követőinek, amikor két vicces képet is posztolt magáról.

Az első fotón háttal látható, amint motoron ül, mintha a New York-i divathétről száguldana el, a másikon pedig vicces, bőr nyuszifüles fejfedőt visel. „Milyen csodálatos hét volt. Viszlát, New York! Puszi, vb” – írta a közösségi oldalon a sztár.

Követőinek egy része biztosan jól szórakozott a képeket látva, mások ellenben még mindig nem tudnak azon túllépni, hogy a 39 éves divatikon vajon túl sovány-e négy gyermek után, vagy sem.

Victoria viszont úgy érzi, megtalálta a rég áhított egyensúlyt: utolsó harmincas szülinapja után boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak tűnik a róla készült képeken, mint valaha. Ez részben talán az idő múlásának köszönhető, részben pedig valószínűleg annak, hogy két éve valóra vált a sztár egyik legnagyobb álma: három fiú után kislánya született. 

„Sokat dolgoztam és dolgozom azon, hogy a munkámat össze tudjam egyeztetni a családi életünkkel. Ez nagy zsonglőrködést jelent a feladataim között, de azt is tudom, hogy világszerte nők millióinak sikerül, így nekem is” – mondta.

Victoria egyébként a diétájában is az egyensúlyra törekszik. Egy interjúban elárulta, hogy a róla szóló híresztelésekkel ellentétben igenis rendesen eszik. Ha pedig egy kicsit több étel vagy nasi került a tányérjára, akkor azt több sporttal mozogja le.

„Nem vagyok az a típusú nő, aki nem ehet szénhidrátot. Sokat eszem. De a súlyomat sok mozgással tartom kordában: minden nap 6-8 kilométert futok futópadon. Tudom, hogy nálam ez válik be. Mellette súlyzózom néha” – avatta be rajongóit fitnesztitkaiba a sztár.

Emellett 23 hónapos kislánya születése után visszatért a hírességek egyik kedvenc tréneréhez, Tracy Andersonhoz, aki hetek alatt ismét remek formába hozta őt. De mivel császármetszéssel szült, a megerőltető sportot egy ideig hanyagolnia kellett.

10 kilótól szabadult meg a baba születése után, méghozzá tényleg rövid időn belül. És bár rengetegen támadták őt, mert állítólag napi ötmaroknyi ételnél nem fogyasztott többet, David Beckham felesége nem foglalkozott a kritikákkal.

victoria3.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A rosszindulatú pletykák a mai napig nem érdeklik, számára csak az a fontos, hogy ő tudja: vékony alakja is fontos számára, de közel sem annyira, mint egészsége, boldogsága és persze a családja.

„Négy gyerekem van, Brooklyn 14, Romeo 10, Cruz 8 éves, Harper pedig majdnem kettő. Nem tehetem meg, hogy elhanyagoljam magam és az egészségemet” – mondta a közelmúltban az énekesnőből lett divatikon.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X