Főoldal > AKTUÁLIS > Fehérneműben lépett utcára az ismert modell

Fehérneműben lépett utcára az ismert modell

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Az idő múlása a nők legnagyobb r&eacute

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Az idő múlása a nők legnagyobb részénél félelmeket vált ki, és sokan egy év, vagy akár néhány hónap után is szorongva vesszük fel újra dögös fehérneműinket. Vajon ugyanolyan jól nézünk-e ki benne? Mi változott?

A 36 éves brit modell, Sophie Anderton viszont láthatóan nem félt újra fehérneműbe bújni, 17 évvel a Gossardnak készült fehérneműreklámja után: Londonban a Westfield Shopping Centre előtt sétálgatott melltartóban és bugyiban, mögötte az 1996-ban fotózott reklámfotóval.

A járókelők alaposan meglepődtek, amikor meglátták az ismert modellt egy szál fehérneműben, és sokan aggódtak, hogy még megfázik a hűvös időben. Sophie-t viszont semmi sem zavarta: elégedetten járkált a bevásárlóközpont előtt.

„Sokkal jobban elfogadom önmagam, és a testem, mint 17 évvel ezelőtt. Már nő vagyok, nem pedig egy fiatal lány” – mondta egy brit napilapnak. Majd hozzátette, úgy szereti a vonalait, ahogy vannak, és az évek során igazán magabiztos emberré vált.

„Az első fotózás a Gossardnál totál szürreális volt. 19 évesen még el sem hittem, hogy engem akarnak. Most viszont úgy érzem magam, mintha csak hazaérkeztem volna” – lelkendezett a híresség, aki egyébként ugyanolyan jó formában van, mint az 1996-os fotózás idején.

Szerinte ez nagyrészt a bio hozzávalókból készülő ételeknek, a sok friss zöldségnek és gyümölcsnek, valamint a rendszeres testmozgásnak köszönhető. „Hetente öt alkalommal Bikram jógázom, ami megszabadítja a szervezetem a méreganyagoktól és a stressztől” – mondta.

sophie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Bikram jóga lényege, hogy 38 fokra felfűtött teremben kell végezni a gyakorlatokat. Ez nemcsak a lélek ellazulását segíti elő, hanem az izmokét és a szalagokét is, ezáltal a sérülésveszély is csökken.

A modell és DJ lelki egyensúlyához az is hozzájárul, hogy immár 7 hónapja boldog párkapcsolatban él. „Boldog vagyok, de az elmúlt évek során megtanultam, hogy jobb, ha kevesebbet árulok el a külvilágnak a kapcsolataimról. Nem vagyok babonás, de azt tapasztaltam, hogy így egyszerűbbek a dolgok” – magyarázta.

Sophie Anderton arcszépítő trükkjei

„Sok olívaolajat fogyasztok, emellett rendszeresen ápolom a bőröm, és beiktatok arckezeléseket is a kedvenc szalonomban. Ha pedig egy kis otthoni kényeztetésre vágyom, a kedvenc jázminos arcmaszkomat kenem fel, ami után a bőröm valósággal újjászületik” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X