Főoldal > AKTUÁLIS > Hogy csinálja? 55 évesen is bombázó a sorozatsztár

Hogy csinálja? 55 évesen is bombázó a sorozatsztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Andie MacDowell neve sokak számára egyet jelent a kortalan szépség fogalmá

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Andie MacDowell neve sokak számára egyet jelent a kortalan szépség fogalmával. Ez pedig nem is csoda, hiszen a modell-színésznő az ötödik iksz felett is fantasztikus formában van, vonalait a huszonévesek is megirigyelhetnék.

Ezt bizonyította legutóbb is, amikor egy berlini rendezvényen jelent meg, hogy a DKMS LIFE jótékonysági szervezetnek segítsen minél több támogatást szerezni. Sokan meglepődtek, hogy virágmintás felsőjét állatmintával párosította, mások szerint viszont ez az összeállítás is pazarul állt neki.

Egy dologban nem volt vita a két tábor közt, méghozzá abban, hogy Andie alakja 55 évesen is fantasztikus, és még ez a kissé meglepő szerelés is remekül állt rajta. De vajon hogyan érte el, és hogyan tudja megőrizni vonalait?

A L’Oréal reklámarca egy korábbi interjúban azt mondta, hogy nem tesz semmi rendkívülit az alakjáért. Edzőterembe nem jár, mert nem szereti a konditermek hangulatát és a bezártságot, de a szabadban nagyon szívesen sportol.

„Főleg gyalogolok és túrázom, akkor is, ha az idő már hűvösebbre fordul. Felveszek egy pulcsit meg egy széldzsekit, és nekiindulok” – mondta, hozzátéve, hogy nemcsak a mozgás, hanem a napfény is jót tesz a szervezetének.

andie2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Jane by Design és a Cedar Cove című sorozatokból is ismert színésznő örül annak, hogy a mozgáshoz való pozitív hozzáállását a gyerekei is örökölték. „Ők is nagyon aktívak, imádnak sportolni és közösen játszani, például kosárlabdázni a barátaikkal” – mesélte.

„Emellett azt is tőlem tanulták meg, hogy ne egyenek túl sokat előre csomagolt termékekből, inkább válasszanak friss gyümölcsöket és zöldségeket” – tette hozzá Andie, aki szinte minden étkezésnél friss, lehetőleg bio hozzávalókat pakol a tányérjára.

Egy nemrég készült interjúban azt is elárulta, hogy konyhájának fontos elemei a joghurt, uborka és a barna rizs. „Energiadús, egészséges ételek, melyek mindenkinek jól jöhetnek” – magyarázta.

A híresség a kényeztetésről sem feledkezik meg, szívesen kényezteti magát például egy-két kocka étcsokival. „Antioxidáns-tartalma miatt fiatalon tart, ráadásul jót tesz a vérnyomásommal és a hormonháztartásommal. Emellett energiát ad, és még nagyon finom is” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X