Főoldal > AKTUÁLIS > Igencsak bevállalós ruhát választott a sorozatsztár

Igencsak bevállalós ruhát választott a sorozatsztár

diétafogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! A sztárok olykor bevetik a jól bevált trükköt: túl r&

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

A sztárok olykor bevetik a jól bevált trükköt: túl rövid, vagy épp mélyen dekoltált ruhában jelennek meg egy-egy eseményen, mellyel aztán biztosítják a beszédtémát a lapoknak és az embereknek.

Nemrég így tett Jenny McCarthy is, aki a túl mély dekoltázsra voksolt a figyelemért folytatott küzdelemben: egy csaknem köldökig kivágott, fehér ruhában jelent meg az egyik amerikai magazin buliján, és szemmel láthatóan élvezte, hogy a fotósok és a megjelent vendégek csak egy dologra tudnak koncentrálni, pontosabban bámulni.

Jim Carrey csinos exe bátran és büszkén mutatja meg magát kihívó ruhákban is, hiszen alakja 40 évesen is tökéletes. Ezt elmondása szerint elsősorban a rendszeres sportnak és vegán étrendjének köszönheti.

Az egykori Playboy modell kiiktatta étrendjéből az állati eredetű táplálékokat. Nem fogyaszt tejtermékeket sem, emellett mellőzi a glutént is – ez a váltás szerinte élete legjobb döntése volt. „Nemcsak azért, mert leadtam pár kilót, hanem azért is, mert sokkal több energiám van, mint korábban” – nyilatkozta az év elején egy népszerű külföldi életmód-magazinnak.

A Két pasi – meg egy kicsi című sorozatból is ismert híresség sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt, és kerüli a nasikat. Kitartása és önfegyelme miatt szinte elképzelhetetlen, hogy felszaladjanak rá a pluszkilók, de ha így történne, kedvenc leves-diétájával néhány nap alatt megszabadul ezektől.

jenny2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

„Rengeteg tápláló leves receptjét ismerem. Ha le akarok dobni néhány kilót, ezeket eszem minden étkezésre, kb. 10 napon át. Így nem éhezem, elég vitamint viszek be a szervezetembe, mégis látványos változást érhetek el” – árulta el egy interjúban.

Arra senkit sem biztatnánk, hogy hirtelen utánozni kezdje a sztár leves diétáját, de edzésprogramjának követését már annál inkább ajánljuk. „Heti ötször járok sportolni, ilyenkor általában kardiózom, és erősítő gyakorlatokat végzek” – mondta.

„Ha csak 10 percem van, akkor villámedzést iktatok be: kitöréseket, fekvőtámaszokat és felüléseket csinálok, ezáltal az egész testemet átmozgatom. Emellett hetente kétszer jógázom, ami jót tesz a testemnek és a lelkemnek is. De a kedvenc edzés számomra nem ez, hanem a szex” – tette hozzá mosolyogva Jenny, aki jelenleg Donnie Wahlberg barátnője.

Jenny és a botox

A 40 éves sztár a rossz nyelvek szerint szépészeti beavatkozás-függő: állítólag kéthavonta jár botox injekciókért orvosához. Pedig már figyelmeztették, hogy amennyiben mindenképp ragaszkodik az eljáráshoz, 3-6 havonta vegye ezt igénybe. „Ez őrültség, nem vállalkozom extrém dolgokra a külsőm megőrzése érdekében” – nyilatkozta korábban.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X