Főoldal > AKTUÁLIS > Ikreket vár a tévésztár

Ikreket vár a tévésztár

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Mínusz 5 kg egy hét alatt! Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Ritkán számít meglepőnek, ha egy

Mínusz 5 kg egy hét alatt!

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Ritkán számít meglepőnek, ha egy híresség önmagáról tölt fel képet az internetre, ám Kim Zolciaknak sikerült meglepnie a rajongókat. A Nem átlagos feleségek – Atlanta című reality sztárja ugyanis óriási babapocakját mutatta meg három Instagram-fotón.

„A pocakom ma! Milyen hihetetlen csoda! Nagyon szerencsés vagyok, és hálás! Nem tudom, valaha is túljutok-e azon a döbbeneten, hogy két kisbabát hordok a szívem alatt. Még mindig le vagyok döbbenve, hihihi. Alig várom, hogy megtudjam, kisfiúk vagy kislányok lesznek-e. Jövő hónapban találkozom végre az én gyönyörű angyalkáimmal” – írta a híresség.

A 35 éves sztár egyébként már négyszeres anyuka. Előző kapcsolatából született lányai már tinik: Brielle 16 éves, Ariana pedig 11, focista férjével, Kroy Biermannel pedig két kisfiuk született eddig, a kétéves Kroy Jagger Jr. és az egyéves Kash.

„El sem hiszem, hogy hat gyerkőc anyukája leszek. Elképesztően elfoglalt leszek, az biztos, de számomra ez egy megvalósult álom” – nyilatkozta a közelmúltban a nagycsaládos sztáranyuka.

Kim egyébként nemrég arról is beszélt, mekkora meglepetés volt számára, hogy kiderült, babát vár – mindössze néhány hónappal legkisebb gyermekük, Kash születése után. Ezért is hangsúlyozta annyiszor, hogy csodának tartja újabb várandósságát, így pedig, hogy ikreket vár, még nagyobb az öröm.

A híresség abban reménykedik, hogy kislányai lesznek, hiszen egyik lánya már majdnem felnőtt, a másik pedig szintén kész kis hölgy. „Két kisfiunk mellé szeretnék még két lánykát, de a férjem valószínűleg jobban örülne, ha ismét fiúkkal bővülne a család, hiszen ő egy egész focicsapatot szeretne” – mondta nevetve.

kim2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Amikor pedig arról kérdezték, milyen ételeket kíván várandósan, Kim egy dolgot emelt ki. „Mindig is édesszájú voltam, de Jézusom… azt nem gondoltam, hogy napjában hússzor is megkívánom a csokoládét” – árulta el.

A rossz nyelvek szerint viszont nemcsak az édességeket, hanem a cigit is gyakran megkívánja, és nem is mond erre nemet. Ezt bizonyítják azon felvételek is, melyeket sokan láthattak az interneten – Kim nagy pocakkal, cigivel a kezében lett megörökítve.

A sztár szerint a képek nem igaziak, mert ő állítása szerint nagyon figyel magára, és nem sodorná veszélybe születendő gyermekei egészségét. „Máris imádom őket, ezért senki sem gondolhatja komolyan, hogy veszélyeztetném őket” – nyilatkozta Kim Zolciak, aki novemberre várja ikreit.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X